Miért nem szeretik a pasik a kicsit husisabb lányokat? Ill, mi lehet a baj velem?
Tehát,amióta úgymond ,,megnőttem" észrevettem, hogy egyre kevesebb pasi néz rám. Ez nem is zavart tulajdonképpen, inkább ezt úgy érteném, hogy akárki tetszett nekem, mindenki inkább húzozkodott. Pedig amúgy, nem is vagyok az a rámenős típus, teljesen titkolom az ilyen dolgokat az illető előtt,inkább barátkozok de ha mégis arra kerül a sor, hogy finoman utalok rá, hogy egész bejön, inkább elhúzza a csíkot.
Tehát, pasik! Miért nem szeretitek a duci lányokat? Ill, ha lenne egy duci lány, aki igényes, ápolt, folyton viccelődő, igaz kissé félénk,de nem buta (haha egó ;P) bevállalnátok?
Ezt azért kérdezem, mert hogy sokak számára ennyire a kilók száma számít? :)
170 cm, 78 kg, homokóra alkat. És mielőtt valaki azt írná, hogy önbizalom hiányos lehetek, baromira jól érzem magam a bőrömbeeen!😍 csak a szerelem nem jön össze nagyon.
A válaszokat előre is köszönöm, Uraim! 😄
1. Válaszolónak: Természetesen, nem csak folyton. :P De előfordul, hogy Kicsit bolondosabb vagyok néha. De hangulat függő. Felismerem, a komoly helyzeteket, és nem viccelődöm el.
Nálam se nagyon látszik, az a nagy harcihelyzet, csak a végtagjaimon.
És miért nőttel meg?
Számomra taszító és igénytelen,ha valaki hagyja magát elhizni, mert nem törődik magával.
Miért????
De ránézésre tetszenek,a legtöbb szexi.
Azért hagytam így meghízni magam, mert az utóbbi időben elvesztettem valakit, akit teljes szívemből szerettem. Nem, nem szerelem. És a szorongástól elkezdve, alvási, evési zavarokig minden társult. :)
Hát, 78 kiló izom, ez jó is lenne. :D de tényleg inkább felesleg. :)
#6: Sajnálom,hogy ez történt.
De a véleményem nem változik. Ha jól oszlik el rajta a felesleg, nekem nagyon szexi tud lenni egy husis lány. De ha nem próbálsz meg ellene tenni, az nálam akkor is igénytelenség. Neked van egy problémád, ami ellen viszonylag könnyen tudsz tenni,és akkor ez a kérdés meg sem születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!