Miért nem szeretik a pasik a kicsit husisabb lányokat? Ill, mi lehet a baj velem?
Tehát,amióta úgymond ,,megnőttem" észrevettem, hogy egyre kevesebb pasi néz rám. Ez nem is zavart tulajdonképpen, inkább ezt úgy érteném, hogy akárki tetszett nekem, mindenki inkább húzozkodott. Pedig amúgy, nem is vagyok az a rámenős típus, teljesen titkolom az ilyen dolgokat az illető előtt,inkább barátkozok de ha mégis arra kerül a sor, hogy finoman utalok rá, hogy egész bejön, inkább elhúzza a csíkot.
Tehát, pasik! Miért nem szeretitek a duci lányokat? Ill, ha lenne egy duci lány, aki igényes, ápolt, folyton viccelődő, igaz kissé félénk,de nem buta (haha egó ;P) bevállalnátok?
Ezt azért kérdezem, mert hogy sokak számára ennyire a kilók száma számít? :)
170 cm, 78 kg, homokóra alkat. És mielőtt valaki azt írná, hogy önbizalom hiányos lehetek, baromira jól érzem magam a bőrömbeeen!😍 csak a szerelem nem jön össze nagyon.
A válaszokat előre is köszönöm, Uraim! 😄
Amikor felszínes voltam zavartak a plusz kilók.
Most már nem. Bármint nyilván van egy határ, ami már egészségtelen, azt ne érjük el.
Valójában csak a személyiség ami fontos (nekem).:)
Súly problémákon közösen is lehet változtatni. Csak legyen már egy normális lány végre...
78-80 kilóval legalább! 15-tel vagy több, mint egészséges lenne.
NEM husis, hanem KÖVÉR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!