Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a pasik a...

Isabell10303 kérdése:

Miért nem szeretik a pasik a kicsit husisabb lányokat? Ill, mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Tehát,amióta úgymond ,,megnőttem" észrevettem, hogy egyre kevesebb pasi néz rám. Ez nem is zavart tulajdonképpen, inkább ezt úgy érteném, hogy akárki tetszett nekem, mindenki inkább húzozkodott. Pedig amúgy, nem is vagyok az a rámenős típus, teljesen titkolom az ilyen dolgokat az illető előtt,inkább barátkozok de ha mégis arra kerül a sor, hogy finoman utalok rá, hogy egész bejön, inkább elhúzza a csíkot.

Tehát, pasik! Miért nem szeretitek a duci lányokat? Ill, ha lenne egy duci lány, aki igényes, ápolt, folyton viccelődő, igaz kissé félénk,de nem buta (haha egó ;P) bevállalnátok?

Ezt azért kérdezem, mert hogy sokak számára ennyire a kilók száma számít? :)

170 cm, 78 kg, homokóra alkat. És mielőtt valaki azt írná, hogy önbizalom hiányos lehetek, baromira jól érzem magam a bőrömbeeen!😍 csak a szerelem nem jön össze nagyon.

A válaszokat előre is köszönöm, Uraim! 😄

2018. jan. 21. 08:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

Amikor felszínes voltam zavartak a plusz kilók.

Most már nem. Bármint nyilván van egy határ, ami már egészségtelen, azt ne érjük el.

Valójában csak a személyiség ami fontos (nekem).:)

Súly problémákon közösen is lehet változtatni. Csak legyen már egy normális lány végre...

2018. jan. 21. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Van, akinek tetszik, van, akinek nem, ugyanígy van ez nőkkel és férfiakkal is. Ne általánosíts! Csak mert te eddig nem tapasztaltál mást, még nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
2018. jan. 21. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Azért ez így nem igaz, hogy nem szeretik. Kinek ez jön be, kinek az. Ízlések és pofonok...
2018. jan. 21. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy vettem észre pont, hogy a ducikat szeretik a fiúk.
2018. jan. 21. 15:51
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Én nem tudok egy túlsúlyos lányhoz vonzódni, a barátnőm is vékony, a legtöbb fiú így van ezzel
2018. jan. 21. 16:04
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
nem duci meg "husis" vagy. kövér vagy. ne csodálkozz hogy senki nem akar hozzádérni. zsíragy.
2018. jan. 21. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

78-80 kilóval legalább! 15-tel vagy több, mint egészséges lenne.

NEM husis, hanem KÖVÉR!

2018. jan. 21. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:
34%
Szia tudod ahol 70 kilo van ott lesz 80 is de kivárom mert imádom amkor egy puncus szép husis láthatoan domborodik ki a bugyiban valamint amikor az a popsi ring ahogy lépsz szoval mire vársz irj márte istennööööööööööö <3
2018. máj. 12. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!