A barátnőm mindig azt mondja nekem hogy sajnálja de a fiuk csak a teltebb lányokat szeretik (vékony vagyok) szerintetek igaz barát az ilyen aki mindig felhozza ezt?
Egyrészt nem éppen , másrészt ez elég butaság mert én pl pont a vékonyabb lányokat szeretem meg sok ismerősöm haverom is , szoval ez egyén függő :D
19/F
Jajj ne viccelj már! :) Sokkal szebbek a vékony lányok. És minden jóízlésű férfi inkább választ vékony lányt barátnőnek mint dagadtak. büdös életbe nem kéne egy tehén, mit csináljak vele? vigyem ki legelni a rétre ?:DD A barátnőd gondolom dagadék és irigységből piszkál téged, le akarja rombolni az önbizalmad, mert neki magának nincs, és azt hiszi ha másét rombolja azzal ő jobb lesz. Valójában meg csak irigy rád.
25F
Bemutassam öcsémet a barátnődnek? Eddig csak vékony barátnői voltak, és nem jönnek be neki a teltebb lányok, pedig próbálkoztak nála (öcsém is vékony alkat egyébként).
Milyen barát az ilyen?
Igen? A 7-es válasz jót tett a kis lelkednek? Mert akkor ugyanolyan gusztustalan vagy, mint a barátnőd, csak gyáva is, mert nem vágsz vissza.
Ez egy álkérdés, mindenhol vékony lányok vannak. Senki nem utálja undorból a sovány lányokat, csak irigységből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!