Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm mindig azt mondja...

A barátnőm mindig azt mondja nekem hogy sajnálja de a fiuk csak a teltebb lányokat szeretik (vékony vagyok) szerintetek igaz barát az ilyen aki mindig felhozza ezt?

Figyelt kérdés

#barátnő #az ilyen?"
2016. szept. 25. 19:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Egyrészt nem éppen , másrészt ez elég butaság mert én pl pont a vékonyabb lányokat szeretem meg sok ismerősöm haverom is , szoval ez egyén függő :D

19/F

2016. szept. 25. 19:32
 2/11 anonim válasza:
95%
Szép kis barát mondhatom.
2016. szept. 25. 19:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) amugy anyukám is mondta már hogy hagyjak vele félbe mert mindig kritizál:(
2016. szept. 25. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Ez hülyeség, rengetegen szeretik a vékony lányokat, ahogy az izmosabb lányokat és a teltebbeket is...
2016. szept. 25. 19:41
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg őt pont az zavarja, hogy teltebb. Ha valaki piszkál, mindig önmagával van baja, nem veled, ezt jó tudni az életben. Ne érj rá pár hétig ha keres, aztán hátha leesik neki, hogy buta volt.
2016. szept. 25. 19:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Ok:) Köszönöm a válaszokat:)
2016. szept. 25. 19:59
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Jajj ne viccelj már! :) Sokkal szebbek a vékony lányok. És minden jóízlésű férfi inkább választ vékony lányt barátnőnek mint dagadtak. büdös életbe nem kéne egy tehén, mit csináljak vele? vigyem ki legelni a rétre ?:DD A barátnőd gondolom dagadék és irigységből piszkál téged, le akarja rombolni az önbizalmad, mert neki magának nincs, és azt hiszi ha másét rombolja azzal ő jobb lesz. Valójában meg csak irigy rád.

25F

2016. szept. 25. 21:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:) ez sokat segitett:)
2016. szept. 25. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Bemutassam öcsémet a barátnődnek? Eddig csak vékony barátnői voltak, és nem jönnek be neki a teltebb lányok, pedig próbálkoztak nála (öcsém is vékony alkat egyébként).

Milyen barát az ilyen?

2016. szept. 25. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
40%

Igen? A 7-es válasz jót tett a kis lelkednek? Mert akkor ugyanolyan gusztustalan vagy, mint a barátnőd, csak gyáva is, mert nem vágsz vissza.

Ez egy álkérdés, mindenhol vékony lányok vannak. Senki nem utálja undorból a sovány lányokat, csak irigységből.

2016. szept. 25. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!