Szeretik a Japánok a magyar szép lányokat?
Na akkor igyekszek egy normális választ írni, ami tényeket közöl:
1. a japánok legtöbbjének fogalma sincs, hol van Magyarország, vagy hogy létezik egyáltalán, ergo az, hogy "magyar lány" nem mond nekik sokat. ha meglátnak, hogy fehér vagy, 90%-ban azt hiszik majd, amerikai vagy. (éltem kint, és tőlem is mindig azt kérdezték, amerikai vagyok-e, meg más cserediákoktól is)
2. a szép nyugati lányok sok japán fiút érdekelnek attól még, de inkább azért, mert egzotikus, és úgy tudják, a nyugati nők könnyebben kaphatók, mint a japán lányok többsége. szóval ha egy éjszakás kalandra vagy egy komolytalanabb járásra vágysz, akkor simán van esélyed.
3. a szépség relatív, nem tudom, hogy nézel ki, de lehet, hogy egy japánnak nem az szép, ami nekünk itt, nyugaton.
4. Sok japán ijesztőnek gondolja a nyugati lányokat, mert:
- a japánok sokszor félnek megszólalni angolul, mert szarul tanítják a suliban, és nem akarnak beégni. Szóval jobb, ha megtanulsz japánul
- mi nyugati nők sokkal önállóbb gondolkodásúak vagyunk, mint a japán lányok, nem "hódolunk be" egykönnyen, és őket ez megijeszti. Youtube-on erről csomó ilyen interjú van japán fiúkkal, angolul.
Persze akár még egy komoly kapcsolat is összejöhet, csak azt mondom, hogy vedd figyelembe a fentebb leírtakat is.
Lehet, én fogalmaztam rosszul :)
Nyugatias alatt azt értettem, hogy fehér, europid. Nem az számít, hogy mennyit barnultál a napon
(jah, alapból nekik a minél fehérebb bőr a szép, a barnult bőr nem nyerő!!! >.<)
Az meg, hogy te egyénileg milyen vagy, lehet, hogy előny lesz akkor, ha már megismernek, de bennük is élnek a nemzeti sztereotípiák, vagyis hogy mi nyugatiak sokkal individualistábbak vagyunk, vagyis nem vetjük annyira alá magukat a közösség akaratának, míg a japánok meg igen.
Ja és mi sokkal jobban kifejezzük az érzelmeinket, ők meg nagyon nem, és ezért ezzel is megijesztjük őket. Szóval ha nyugatit látnak, akkor előre félnek a nagy érzelemkitörésektől (is). Aztán ha mégis mernek téged megismerni, legfeljebb később megváltoztatják a véleményüket, de ezzel a hittel élnek alapjáraton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!