Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok egyedül beülni...

Szoktatok egyedül beülni kávézóba, pékségbe, gyorsétterembe?

Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Akinek ez fura azzal komoly gondok vannak. - meg azzal is aki ezeket gondolja. Unom a szelsoseges buta embereket...
2018. febr. 17. 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
😉
2018. febr. 17. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Perszehogy, nagyon szívesen.

Àltalában viszek magammal egy könyvet vagy valami tanulnivalót, de ha nem, akkor is szívesen ülök kicsit nyugiban 20-30 percet.

2018. febr. 17. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Ritkán, de szoktam. Ha várok valakire/valamire és van még több, mint fél órám rá, akkor nem félek célba venni egy kávézót. Könyv mindig van nálam, szóval el tudom foglalni magam, és rögtön nem is tűnök olyan elveszettnek.

24/F

2018. febr. 17. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Szoktam és nagyon szeretem! Munkaidő után, vagy munkaidőben elmegyek egyedül ebédelni, utána megiszok egy kávét. Vagy ha úton vagyok megállok egy kávézóban meginni valamit esetleg egy süti mellett. Egy pillanatra megpihenek, kiengedem a gőzt, bambulok egy kicsit, majd megyek tovább új erőre kapva. Számomra ezek a negyed órák, 20 percek feltöltődést jelentenek. Egy kicsit kizökkentenek a napi fásultságból.
2018. febr. 17. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Szinte napi rendszerességgel. Napközben nincs időm hazamenni, így ha el kell ütnöm néhány órát beülök valahova.
2018. febr. 17. 22:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Szoktam. Egyetemista vagyok, ossze-vissza vannak az oraim, nem mindig van velem baratno. Meg elofordul, hogy ha vegeztem, akkor is elmegyek valahova kajalni, mert egyedul lakok es felesleges egy emberre foznom, azert, hogy utana meg kidobjam a felet. Mekiben elofordult, hogy egy csapat kiskamasz kinevetett, de emlekszek meg milyen volt olyan idosnek lenni, mert nem volt regen, szoval nem igazan utott sziven. Az egyetem egyik epuleteben is van egy bisztro, ott sokan szoktak egyedul lenni orak kozott. Nem vagyok egyedul se elveszett... nem ertem, hogy ebben mi a gaz, ettol meg nem vagyok antiszoc, vannak barataim
2018. febr. 17. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pl most jöttem a színházból, ahol egyedül voltam. ..de sok helyen voltam egyedül, koncerten is, ha valami érdekel, és senki mást nem, attól nem fogok róla lemondani.
2018. febr. 17. 23:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Persze, rengetegszer, mivel nekem nincsenek kollégáim (szabadúszó vagyok), a párom 9-17-ig dolgozik, a barátnőim meg 1000km-re laknak :D

Moziban is voltam egyedül, mi van abban?

2018. febr. 18. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!