Szoktatok egyedül beülni kávézóba, pékségbe, gyorsétterembe?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 19:14
1/19 anonim válasza:
Soha, csak ha nagyon muszaj. Olyan hulyen nez ki, mintha ful antiszoc lennek.
4/19 anonim válasza:
Én igen. Mi gond van vele? Nem mindig megyek másokkal bevasarlóközpontba (céllal szoktam ), vagy akárhova. Előfordul, hogy megéhezek a városban, hogy megkívánok egy kávét.
5/19 anonim válasza:
Néha szoktam, de inkább kávézókba. Egy jó könyvvel el tudod foglalni magad, vagy telefonon/laptopon beszélgetsz az ismerőseiddel vagy egyéb dologot csinálsz.
6/19 anonim válasza:
Akinek ez fura, azzal komoly gondok vannak.
7/19 anonim válasza:
Juj, dehogy! Hát mit gondolnának rólam az emberek? :)
Mert egyébként „biztos” vagyok benne, hogy mindenki azzal foglalkozik, hogy a másik miért ül egymaga.
8/19 anonim válasza:
Velem nagyon ritkan fordult elo, de nem igazan latom hogy mi lenne a gond vele. En nap mint nap rengeteg embert latok egyedul egy kave, egy suti vagy akar egy hambi mellett.
9/19 anonim válasza:
Persze.
Van amikor mekibe full egyedül megyek, egy jót kajálni.
Vagy kávézóba.
10/19 anonim válasza:
ismerősöm is volt, ja és én is voltam pl. egyedül moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!