Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az öngyógyít...

Mi a véleményetek az öngyógyításról? Lehetséges? Vagy a pszichológus jobb megoldás?

Figyelt kérdés

Szeretném ha jobb lenne az életem, ha nem lennék ennyire zárkózott és lenne önbizalmam..Tudom, hogy ezen lehetne változtatni.. Nem tudom mi lenne a jobb megoldás.. Egy jó pszichológushoz járni nem kevés pénzért (nem szívesen terhelném ezzel a szüleimet igazából) vagy magamat "gyógyítani" pl könyvekből.. Az utóbbi lehetséges egyáltalán?

Nagyon köszönöm a válaszokat:)

2018. febr. 10. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Én még 11 évesen egy szembevérzés következtében a jobb szemere elvesztettem a centrális látásomat, próbűlkoztam többször öngyógyítás szerűséggel, de sajnos semmi eredménye nem lett. Talán kisebb problémáknál valóban sikerülhet az elme ráhatásával javulást, akár gyógyulást elérni, de ilyen esetekben, mint az enyém szinte esélytelen.
2018. febr. 10. 23:18
 12/13 anonim válasza:

Zárkózottság és önbizalomhiány szerintem sem betegség. Persze szakember tud rajta segíteni. Ha doák vagy kell hogy legyen iskolapszichológus akit ingyen elérsz.

Azon kívül menj el egy nyugodt helyre és gondold át alaposan, milyen traumák vezetteknel ide, és kik azok akikre mégis számíthatsz. Esetleg, hogy ide tartozik-e Isten. Gondold át, mi mindenre voltál már képes életedben. Mire vagy büszke? Miért érezheted magad szerencsésnek? Kiknek lenne érdemes megbocsátani, vagy melyik ismerőseidtől lenne érdemes eltávolodni? (Vannak-e mérgező kapcsolataid?) Nem lehetséges, hogy valami egyszerű dolog okoz homokszemcsét a gépezetben, pl ételallergiád van vagy nem áll jól a szemüveged, vagy ott van az orrod előtt valami amire vágysz csak nem mered elvenni? Esetleg ha van nagyob tesód, lehet hogy őt többet dicsérték, mint téged?

2018. máj. 8. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Miújság azóta kérdező?
2023. márc. 25. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!