Az öngyilkosság nem megoldás? De akkor mégis mi az?
Hány éves vagy? Fiú, lány?
Az öngyilkosság jó megoldás, ha nincs más kiút. De általában van más, csak nem veszed észre... Írj valamit a szituációról, múltról!
Sosem. Sajnos a saját problémáival mindenkinek maga kell szembenéznie. Tanácsot tud adni bárki, de itt ki is ürül a dolog. Megoldanod már neked kell. Nem tudom milyen mértékű problémák ezek mindenesetre csak te tudsz segíteni saját magadon. Próbálj megoldást találni rájuk és törekedj, hogy el is érd azokat.
Nincs minden veszve. Vannak barátaid, akik valószínűleg szeretnek. Legalább miattuk ne csinálj hülyeséget. Most így gondolom el sem tudod képzelni, de hihetetlen nagy űrt képes hagyni egy öngyilkosság. Szóval én azt mondom inkább, hogy küzdj meg a démonaiddal. Kitartást hozzá!
Az öngyilkosság a jellemileg leggyengébb embernek való, illetve annak aki már tényleg nem tudja felépiteni/meggyógyitani saját magát az állapotából. Szerintem amúgy azt az állapotot elég könnyen el lehet érni...!
És megsúgom: senki a b*dös életben nem fog rajtad segiteni, se gyógyszer se pszihológus, az egész egy nagy átverés. Rajtad múlik, fejben dől el a változás.
Tudom, mert nekem sem segitett a kutya sem, szépen lassan "épültem" fel a rosszból. És hidd el, egyszerűbb lett volna inkább meghalni. Gondoltam is rá, mrt voltam olyan lelkileg kilátástalan helyzetben.
20/L
Ha nem gond nincs kedvem ide kiírni a fél életemet. Privátba leírom szivesen.
Nem olyanok, hogy elhagyott a barátom, vagy csunyán néztek rám az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!