Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek nem hiányzik a tél?

Nektek nem hiányzik a tél?

Figyelt kérdés
Január közepe van és tavaszi időjárás.Ottkint 7 fok van.Múlt héten egész végig tavaszi kabátban jártam,csak most hétfő-keddre vettem elő a télit.De már melegem van a télikabátban,holnap újra előveszem a tavaszit.Ami tegnap esett minimális hó,az is mind elolvadt.De múlt héten még 14 fokok is voltak.Évek óta nincsen már rendes tél.Fehér karácsony is utoljára már 8 éve volt.Szerintem a 10-15 éves gyerekek már azt sem tudják,hogy mi az a tél meg mi az a hó.Legfeljebb a mesékbe látnak ilyet.És ez egyre rosszabb lesz.Azon is gondolkodom,hogy ki kéne költözni valami hidegebb országba

2018. jan. 16. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Téli gyerek vagyok, mindig is imádtam a havat és a hideget, így nagyon rosszul viselem ezeket az egyre langyosodó teleket. Most van ugyan talán három centi hó nálunk, de nem fog sokáig kitartani, és eléggé biztos vagyok benne, hogy ez lesz a szezon egyetlen havazása errefelé. Az elmúlt hetekben olyan csendes esők voltak, amik júliusra jellemzőek. Elegem van ebből a meteorológiai nonszenszből.
2018. jan. 16. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Hol?

Itt folyamatosan 0-3 fok van, jó ma 6 fok volt, mellé 80 km/h-s széllel.

És december második hetében leesett 2-3x is 10-15 centi hó.

2018. jan. 16. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem hiányozna, mert nem szeretem a hideget. Viszont, ha arra gondolok, hogy így minden kártevő, kórokozó is vígan áttelel, akkor talán mégis jobb lenne, ha a tél, tél lenne, a tavasz meg tavasz, stb...
2018. jan. 16. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:
És hát azert, az nem normális dolog, hogy "barkaimádó" ismerősöm, január közepén, barkat szed...
2018. jan. 16. 23:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Barka januárban :D az szép :D

Itt 2 éve január közepe táján 15 fokban verőfényes napsütésben könyököltem az ablakban, mellettem a házfalon bagzottak a legyek.

De globális felmelegedés, aaaaaaaaaaz nincs!!!

2018. jan. 16. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Igenis hiányzik, decemberben már qvarégen nem esett hó, állandóan csak az eső szakadt.

Nem azt mondom hogy legyen mínusz 20 fok (mondjuk néha az se árt), de basszus, +15 fok januárban?

Ez nagyon durva.

Idén legalább januárban-februárban volt egy kevés hó, megmaradt szűken 1 hónapig. Már ennek is örülök. Persze annyi nem volt hogy szánkózni, sielni lehessen, de legalább mutatóba esett egy kevés.

Én speciel szeretem a telet is, szeretek sízni, szánkózni, hóembert építeni, vagy csak simán gázolni a hóban, de ki tudja még meddig lesz rá lehetőség...

2018. aug. 27. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!