Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hiányzik valami plusz, amitől...

Hiányzik valami plusz, amitől nőnek érezném magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, külön élek egy lakotárssal. És nincs párom.

Kicsinosítottam a szobám nőcisre.

Hittem hogy így jobb lesz, de nem.

A külsőmre figyelek, bár van még mit tökéletesiteni rajta. A ruháimat imádom összeválogatni.

Mi hiányozhat vajon? Min változtassak?

2017. aug. 13. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá. Élvezd az életet, keress valami hobbit, tevékenységet, ami örömet okoz, akár bekapcsolódhatsz valami jótékonysági, önkéntes melóba is. Járj el sportolni, szórakozni, színházba, koncertre, tanulj valamit, nyelvet pl. Élj úgy, hogy hasznosan és örömmel teljenek a napjaid, az lelki békét, megelégedettséget, derűt ad, és nem utolsósorban önbizalmat.:-) Ne akarj másoknak megfelelni. Nagyjából ennyi, ha te jól érzed magad önmagaddal, más is jól fogja érezni magát veled.
2017. aug. 13. 14:19
 2/2 anonim válasza:

Szia ! Ez nagyon sok mindentől függ , például mikor volt utoljára párkapcsolatod ? Milyen a nemi életed ? Mennyire érzed jól magad szingliként ? Vagy vágysz e egy társra?

Szerintem bár tudom van aki szerint ez elavult gondolkodásmód és egy nő egyedül is lehet boldog persze van benne igazság egy darabig de mindenkinél szüksége van egy társra , én pl attól érzem magam igazán nőnek hogy van egy párom aki vonzónak talàl minden nap megölel megcsokol stb és van kivel megosztanom mindenem . Amikor egyedül álló voltam sem voltam boldogtalan ez tény de mègis ugy éreztem hiányzik valami.

2017. aug. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!