Mi hiányzik neked az életedből? Mi az, ami megkönnyítené a dolgaid? Van olyan dolog, amire igazán szükséged lenne, de Magyarországon nem lehet kapni?
#1: köszönöm a minőségi hozzászólást, bár vártam ilyet. Természetesen vannak ötleteim, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
#2: ha szeretetből és megértésből meg lehetne élni, bármikor szívesen forgalmaznám itthon! :)) De teljesen jogos felvetés, elég hiány"cikk", sajnos. Köszi az olivás ötletet, ilyeneket várok még.
Én egy kisboltot javasolnék. Nem mindenkinek van kedve sorba állni a nagy áruházakban (bár ez attól függ, mekkora településen laksz).
Egy kisbolt esetében viszont alaposan felmérném, hol lenne rá szükség, a város mely részén nincs kb. egy sem. Én egy kb. 30000 fős városban lakom, és itt vannak olyan területek, ahol a közelben nincs egy kisbolt sem.
Vagy ha van mindenfelé, akkor érdemes egy nagy méretű iskola vagy egy gyár mellé tenni, ahonnan valószínűsíthető, hogy csak átugranak vásárolni a diákok, dolgozók.
Jelenlegi helyzetemben mindenem megvan, amire csak vágyhatnék. Nem csoda, ha elégedett is vagyok, pedig nem vagyunk kőgazdagok, de jól élünk, viszont elmegyek diákként is dolgozni, hogy legyen tartalék pénzem. Megtanulod egy idő után értékelni, azt ami van, amit kaptál.
Ha egyvalamit kérhetnék, az egészséges, gyönyörű bőr lenne, mert szegénykém nagyon érzékeny és minden baja van, de már ezt is elfogadtam, hogy majd csak elmúlik, ha vigyázok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!