Nektek nem hiányzik a tél?
Itt speciel esik a hó (Miskolc). JANUÁRBAN! Érted? JANUÁRBAN! Nem márciusban meg áprilisban - hanem TÉLEN!!!4!4!44NÉGYNÉGYNÉGY! Amikor KELL esnie! Ez egy világcsoda!!! :O :O :O :O
Viccet félretéve, ilyenre már tényleg régen nem volt példa, hogy TÉLEN esett volna a hó. Eddig mindig az volt, novemberben megjöttek a fagyok, decemberben pedig lófszt hull a pelyhes fehér hó, csak csíkos szürke eső esett. Most január elején valóban volt egy enyhe melegfront, de végre azért lehet má' érezni hogy tél van. Nem tavasszal van mínusz fokos hideg meg méteres hótakaró, mint anno a 15-ei hófúvás, hogy a sztrádán nem lehetett haladni normálisan oszt mentek a traktorok meg a tankok kihúzni a többezer autót a hóból. Örültem volna fehér karácsonynak, de basszus, mostmá' annak is örülök, ha télen egyáltalán van hó, nemcsak az eső zuhog és nyakig érő sár van mindenhol.
Végre lehet a kandalló (na jó...hősugárzó) előtt ücsörögve forró teát iszogatni, és saját készítésű "Indigo Ice" című zenémet hallgatni, esetleg Halász Judit valamelyik téli nótáját :))) odakint meg építhetek hóembert, hóerődöt :)))))))))
Persze, kiirtam, hogy nekem nem hianyzik erre lepontoztak, csak mert eltérő a véleményem.... akkor ha ilyen ovisok vagytok, akkor legyünk ovisok....
Tölem mindenki pirosat kap ezután, csak azért mert eddig mindenki zöldet kapott
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!