Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te aki okosnak hiszed magad,...

Te aki okosnak hiszed magad, és a benned kialakult világkép számodra a mindenség közepe, hogy érintene, ha kiderülne, hogy valójában végtelenül buta vagy?

Figyelt kérdés
Megölnéd magad?
2018. jan. 1. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

az okosak ilyenek mint te..: 9 embernek sem hiszik el, hogy h.lyeséget beszélnek de azért sulykolják

tegyük fel: rólam nem fog kiderülni, hogy túl értékeltem magam...ilyenkor?

2018. jan. 2. 07:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindig nyitott vagyok épitő jellegű vitát folytatni. És volt már olyan alkalom is amikor be kellett látnom hogy tévedtem.

Szerintem ez nem ok arra hogy az ember innentől butának könyvelje el magát, sem pedig arra hogy megölje magát.

Ha az ember nem elfogult és nem érzelmekkel vitázik akkor egy ilyen nézeteltérés a tanulás színhelye lehet.

Nekem ez is a világnézetem része.

2018. jan. 2. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:

1, Ez már megtörtént;

2, Nem, hanem képezném magamat. De jobb lenne egy lakatlan sziget.

2018. jan. 2. 12:33
 14/15 Metionin ***** válasza:
Én őszintén szólva minél többet tudok, annál butábbnak érzem magam és egyyre több olyan dolgot fedezek fel amihez nem értek.
2018. jan. 2. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést?
2018. jan. 2. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!