Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sajnálod, vagy megveted...

Sajnálod, vagy megveted Molnár Krisztiánt, esetleg közönyös-e a számodra?

Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Ki az a Molnár Krisztián?
2017. júl. 10. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
nem tudom ki az úgyhogy közömbös.
2017. júl. 10. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Szoktam nézni a videóit és kinevetem, de tudom, hogy pont ez a célja. Nem számít neki, hogy azért nézik, mert egy dagadt igénytelen alkoholista ostoba bunkó fász, amíg van nézettség. Kicsit se sajnálom, inkább iligy vagyok, mert én nem vagyok ennyire jóba a fatelommal :/ bár nekem is kicsi a f**zom, nem 20 centi meg izé hanem kicsi. És tudják a csajok biztos, hogy nekem kicsi és akkor nem tudok bszni vele. :D
2017. júl. 10. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Rendkívüli módon sajnálom! :(
2017. júl. 10. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Amúgy első kettő minek válaszol, ha azt se tudja kiről van szó? ha még a google-t se bírjátok használni, persze miért tennétek..de akkor legalább ne írjatok választ, csak azért hogy írni tudjatok valamit. Ja kell a pont? Tőlem kaptok egy pirosat :D
2017. júl. 10. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
a kérdező kérdezett, én válaszoltam. azonban ha számodra elég a gúglizás egy ember megismerésére, akkor sajnállak. bár az alapján amit a hármas írt közönbösen csak az tud róla vélekedni aki nem ismeri, ergó értelmes választ adtam...
2017. júl. 10. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez már annyiszor volt, hogy egyszer én is rákerestem a videóira, mert f.ngom nem volt, ki az, csak állandóan, havi rendszerességgel láttam kiírást róla itt. Nekem mindegy, úgy rontja el az életét, ahogy akarja. Egyedül az volt picit szánalomra méltó, ahogy csomagolja ki a FB-n kunyerált ajándékokat. Nyalóka, chips, apróságok.
2017. júl. 10. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Kb. 3-4 havonta valahogy mindig rátalálok a csatornájára és olyankor megnézek pár videót tőle.

Jól szórakozom rajta és egyáltalán nem szánakozom felette hiszen pont az a célja, hogy szórakoztassa a nézőt.

Emellett nem ítélkezek felette. Nem ismerem az élettörténetét, hogy miért jutott oda ahol most van. Mindenkinek megvan a saját története.

2017. júl. 10. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
#5 És neked is mi a válaszod pontosan? Jah, hogy csak játszod itt nekünk a nagyfiút? ... Nekem közömbös.
2017. júl. 10. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Már válaszoltam, ott van az is lepontozva :D én voltam a 3 as asszem..nem tudom mit okoskodsz
2017. júl. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!