Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi veszi rá az embereket,...

Mi veszi rá az embereket, hogy egész éjjel Molnár Krisztiánt nézzék, ahogy vedel és lejáratja magát? A Youtube miért tűri a tevékenységét?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné.

[link]

2017. jan. 1. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Valakiknek jól esik hogy egy náluk nagyobb lúzer is létezik, ez növeli az egójukat.
2017. jan. 1. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
A youtube ennél rosszabbaknak is tűri a tevékenységét. Én is láttam néhány videóját, de van egy határ, ami után az ember már nem tartja viccesnek. Én szánalmasnak tartom, és valójában sajnálom szegényt, mert alapból biztosan em olyan rossz a személyisége, de eléggé igénytelen, de mivel én az ilyeneken nem tudok nevetni, ezért inkább már meg se nézem.
2017. jan. 1. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

yt miért ne tűrné? nézettség, forgalmat és ezzel együtt pénzt is generál az oldalnak a sok néző.

ta talán levágnád az aranytojást tojó tyúkodat?

2017. jan. 1. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos kortünet, hogy az emberek egyre igénytelenebbek, egyre mélyebbre süllyedt dolgokra vevők. Huszonéve még a valóságsókat is kikérték volna maguknak, ma meg állítólag hatalmas sláger. Legalábbis, ahogy hallom. (Én tényleg nem nézek, nincs is tv-m).

Gondolom, hogy ilyen kvalitású körökben számít viccesnek egy ilyen elhájasodott vaalgú idiótát nézni, ahogy egy köze 20 éves Gigi D'Agostino számra riszálja a végbelét.

Mondjuk úgy egy percig én is néztem, még röhögtem is, de ennyi elég volt.

2017. jan. 1. 16:17
 5/6 anonim válasza:
0%
DE BäZD HOVA JUTOTT EZ AZ OLDAL, AHOVA TÉNYLEG OBSZCÉN MEG PRONOGRÁF TARTALMAT TARTALMAZÓ VIDEÓT IS BE LEHET LINKELNI ÉS AKÁR GYEREKEK IS LÁTHATJÁK? NAGYON FÖL FOGOM JELENTENI EZT AZ OLDALT, MEG A MODOKAT HOGY FÖNNHAGYJÁK EZT A KÉRDÉST. MEG KÉNE NÉZNI A VIDEÓT.
2017. jan. 1. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

Tököm a YouTubeba.

Semmi nincs már csak ótvar gameplay, reakció videó, TAG videók, sminkes fosok.

Jó, ott van Filthy Frank és pár haverja, de kb ennyi a színvonal. Nem bírom Kikit, de rajta legalább röhögni lehet. Aki meg adományoz neki az annyit is ér.

2017. jan. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!