Mi veszi rá az embereket, hogy egész éjjel Molnár Krisztiánt nézzék, ahogy vedel és lejáratja magát? A Youtube miért tűri a tevékenységét?
yt miért ne tűrné? nézettség, forgalmat és ezzel együtt pénzt is generál az oldalnak a sok néző.
ta talán levágnád az aranytojást tojó tyúkodat?
Sajnos kortünet, hogy az emberek egyre igénytelenebbek, egyre mélyebbre süllyedt dolgokra vevők. Huszonéve még a valóságsókat is kikérték volna maguknak, ma meg állítólag hatalmas sláger. Legalábbis, ahogy hallom. (Én tényleg nem nézek, nincs is tv-m).
Gondolom, hogy ilyen kvalitású körökben számít viccesnek egy ilyen elhájasodott vaalgú idiótát nézni, ahogy egy köze 20 éves Gigi D'Agostino számra riszálja a végbelét.
Mondjuk úgy egy percig én is néztem, még röhögtem is, de ennyi elég volt.
Tököm a YouTubeba.
Semmi nincs már csak ótvar gameplay, reakció videó, TAG videók, sminkes fosok.
Jó, ott van Filthy Frank és pár haverja, de kb ennyi a színvonal. Nem bírom Kikit, de rajta legalább röhögni lehet. Aki meg adományoz neki az annyit is ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!