Animések! Ti hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Kívácsi vagyok mennyi korosztályból tudunk összegyűjteni embereket. (:2017. dec. 28. 10:42
11/32 anonim válasza:
Szintén 23. Nem hinném, hogy olyan sokan vannak akik nem csak mainstream animéket néznek (deathnote, naruto, bleach, attack on titan), de szerintem hülyeség, hogy ettől bárki különlegesnek érezné magát, az embereknek egyszerűen csak szimpatikus ha valakinek hozzá hasonló az érdeklődése, illetve mindenki (főleg akinek még nincs) vágyik olyan ismerősökre akikkel tud beszélni azokról a dolgokról amik őt érdeklik.
12/32 anonim válasza:
21
De mit jelent pontosan, hogy animés? Definiáld!
13/32 A kérdező kommentje:
Egy olyan személy, aki animéket néz, viszonylag rendszeresen, tehát nem csak évente egyszer-kétszer megtekint valamit.
2017. dec. 28. 18:59
14/32 anonim válasza:
A kérdésre kell válaszolni, nem pedig a provokációkra.
Bár hogy mit akar megtudni a kérdező pusztán abból, hogy ki hány éves, az egy jó kérdés.
No igen, ezzel még nem válaszoltam a kérdésre: 23 éves
17/32 anonim válasza:
15,de animézni rendszeresen nrlgy éves koromról animézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!