Sportolók! Télen nem vagytok kevésbé motiváltak arra, hogy edzésre menjetek? Az ember sokkal könnyebben feladja ilyenkor (tapasztalat sajna).
Nyáron is motiválatlan vagyok:D
De megcsinálom minden időben, csak nagyvhiraban nem megyek ki, akkor bent vagyok és csinálok amit tudok.
Én sokkal jobban tudok edzeni télen
Már nagyon vártam hogy vége legyen a nyárnak
Nem vagyok kiváncsi arra hogy a legkisebb mozdulatra is szakadjon rólam a víz
En egesz evben sprinteket futok a szabadban. Mindig a tukon ulok,h vegre reggel legyen es indulhassak mar.
A masik kuzdosport. Azt is imadom. Izgalmas meg szepen renbentartja az izmaimat.
Meg jarok kondiba. Ott sokszor jo tarsasagot fogok ki.
N
1 éve csinálom a street workoutot, ez az első tél, amikor rendesen edzek (tavaly még csak ismerkedtem a sporttal, keveset voltam kint). Első pár alkalommal elég demotiváló volt a hideg, de kibírtam. Most rendesen fel is öltözök, így már nem gáz, megy minden, mint nyáron. Egyedül a szakadó eső/hó tart vissza egyelőre, azzal nem tudtam még megbarátkozni.
Bár a sok ruhában és a nehezebb cipőben korlátozottabban tudok mozogni, azért van előnye a télnek ebben a sportban. Jóval kevesebben járnak ki, így nem kell egymást kerülgetni, meg várni a másikra, hogy végezzen azon a helyen, ahova mennék. Emellett marha hangulatos este a lámpafénynél a Duna parton edzeni:)
En hoban is jarok futni meg esoben. Tavaly is bokaig a jeges vizben futottam a -10 fokban minden nap. Nem fazok meg.
Ez csinal kiegyensulyozott lelki vilagot es eros immunrendszert.
Szeretek futni. Miert vonnam meg magamtol telen?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!