Animések? Jelen vagytok? Q-q
Egy 13 éves lány vagyok, 8.-os. Kiskorom óta animézek. Eddig egy animés barátom sem volt, mivel faluban lakok. Most átmentem egy másik iskolába, Salgótarjánba és ott találtam 2 animést, de az egyik csak a Narutot ismeri, a másik meg azt sem tudja, hogy mi az az anime, mert csak a K-On-t ismeri... ._. Azt szeretném megtudni, hogy van-e valaki aki Ecseg(Nógrád megye) közelében lakik és szeretne barátkozni? ^^"
(A legkedvencebb animém a Shingeki no Kyojin(Attack on Titan), de még sok mást is szeretek °3° )
Nem rég megfordultam egy animeconon. sok Attac on Titan jelmezes embert láttam :D én magam nem nézem ezt az animét, az én kedvencem a Sword Art Online. Amúgy meg ne keseredj el, tudom mit érzel.
Amikor én voltam 13 én is nagyon egyedül éreztem magam. Nem volt otthon internetem sem, csak a suliban. Akkoriban még a floppy lemez volt az ász, azon vittem haza az iskolából az animés képeket az itthoni múzeumszökevény asztali gépre. nem tudom, hogy akkor már létezett e a Mondo címet viselő animés újság, de én még nem tudtam róla. Pénzem sem lett volna rá akkor még. Nem volt animés posterem sem. A tévéből nézve rajzoltam le az akkori kedvenc karakterem, hogy legyen legalább egy animés képem a falon.
Neked rendelkezésedre áll az internet. Nézz utána a vidéki animés klubboknak. A legtöbb megyében működik ilyen. És nézz utána még a Mondonak, vagy a Magyar Anime Társaságnak, mert animés közösségi információkat leginkább ezeknél találsz. És ha megteheted, menj el egy animeconra és gyönyörködj a kétezer animés társadban, akiknek több mint a fele animefigurának öltözve jelenik meg. És mind hagyja, hogy lefényképezd, szal gépet se felejts el vinni. (Én még nem találkoztam olyannal, aki nemet mondott volna. 8 conon vettem eddig részt)
Jah, a naruto normálisan van megrajzolva :DD [link]
A kérdezőn is jót derültem, "kiskorom óta, és tizenhárom vagyok", aztán sírtam... Öreg vagyok...
Szia. Én egy évben 4-szer fordulok meg Gy.Patán, ha gondolod valamikor összefuthatunk. (persze sok Fb-s üzenet után :D)
Amúgy én eddig 1 Con-on voltam csak, (2016 ősz ❤ ), és fenomenális volt. Én sajnos messze lakok Pesttől, így még esélyem sincs kijutni a többire, de tényleg Megéri kimenni. Egyszerűen fantasztikus. ❤❤
Amúgy ha meg csak beszélgetni szeretnél, Írj privátba, aztán jelöljük egymást Fb-n :D /13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!