Szörnyen idegesítenek a K-popperek, animések, és a többiek. Mit tegyek?
Tudom, most én leszek a szrfej, és a provokáló. És most az ismeretségi körömből indulok ki, mielőtt valamelyik ferdeszemű nekem esik
A környezetemben rengeteg korombeli lány (és fiú!) felvette ezt a japán stílust. Folyamatosan az animékről meg a bandákról beszélnek, NEKEM. Hiába mondom el, hogy engem hagyjanak ki ebből a szrból, nem, akkor is nekem ecsetelik, hogy a japán fiúk mennyire jól néznek ki, UGYE? És mikor megmondom, hogy nem, és semmi férfias nincs a rózsaszín gombahajban, én vagyok a rohdék, meg én nem fogadom el őket...
Az egyik ilyen levágatta hasonlóra a haját, mint ezeknek a valakiknek van, aztán kikérte a véleményem, én meg megmondtam, hogy úgy néz ki vele, mint egy kra, megint én voltam a gei. Aztán nekem mutogatják a számokat, és egymilliószor elpofztam, hogy ez egy szr, nekem nem jön be, szálljon le rólam, nem. Könyörgöm. Utálom, mikor valaki ennyire mások pofájába nyomja, hogy ő bizony most kra egyedi, mert egy lila hajú „cukiság” a háttérképe, meg a borítóképe, meg vele van kitapétázva a szobája, és rá élvezkedik.
Elkerülni nem tudom őket, mert mindenhol ott vannak, akkor mit csináljanak? A szólás nem hat -.-
Azon csodálkozom, hogy neked egyáltalán vannak barátaid. Árad belőled a tömény, indokolatlan gyűlölet és elképesztően mocskos a szád. Vernek otthon, vagy mit káromkodsz ennyit? Gettóban nőttél fel?
Neked egyértelműen saját magaddal van problémád. Ha boldog lennél és elégedett, akkor nem zavarna az, hogy a haverjaid a hobbijukról mesélnek. Nézz magadba és gondold át, miért is fáj neked az, hogy a Kati meg a Viki odavan a japán srácokért meg a k-popért? Miért fáj ez neked ennyire?
Én biztos nem beszélgetnék veled, ha ilyen bunkó, ordenáré stílusban adnád elő magad.
Nem azért mutogatja neked, mert egyedi akar lenni.
Ő ezt szereti. Te nem szoktál nekik amerikai bandákról, x-faktorról, egyéb 'szrságokról' beszélni?
Az, hogy neked elmondja, vagy azért van, mert jó barátjának tart és ezért meg szeretné osztani veled, vagy azért, mert egy légtérben vagytok és nem tud veled értelmesen beszélni, ezért kapja elő azt a dolgot, amivel magát is el tudja szórakoztatni, te pedig...ott vagy közben.
Amúgy az igaz, hogy van egy határ, főleg, ha divat animésekről, divat k-popperekről beszélünk, akik csak annyit tudnak, hogy ez nem olyan mindennapi és, -ahogy te is említetted- ezzel egyedik akarnak lenni. Na, őket kerülni kell.
Viszont, ha egyszer elküldöd őket(és ez mindenkire vonatkozik), akkor utána úgy is megsértődnek.
Valami csak nem úgy van, ahogy mondod, vagy nagyon elfogadó emberekkel vagy körülvéve.
Sajnos egyesek nem ertik, mirol szol a kerdes. Ami nem meglepo, ha a kpop meg az anime elme es szemelyiseg rombolo hatasat nezzuk. A kerdezonek nem azzal van baja, hogy egyszer valaki megemlitette neki ezeket a dolgokat, hanem az esznelkuli rajongok altal folytatott folyamatos promocio idegesiti.
Nekem is vannak ilyen emberek a tarsasagomban, vannak akik felfogjak, hogy nem erdekel a rajongasuk targya es vannak akik szent celuknak erzik a megteritesemet. Az utobbi embertipusnak kell elkezdeni szivni a veret, egeszen addig, amig fel nem fogja a mondandodat. Akkor el kezdik erezni, hogy ezt a temat talan mellozniuk kene, mert kellemetlen kovetkezmennyel jar. Valoszinuleg nem lesz nehez dolgod, mert koztudottan erzekeny nepseg. Lathattuk a fenti peldat, hogy egyesek egy ferdeszemuzesert mar birokra kelnenek barkivel. Termeszetesen nem fognak, mert az elso nyakleves utan rajonnek, hogy varazsshuriken csak a kedvenc mesejukben letezik.
Mielott meg valaki felhozna, hogy valoszinuleg en is beszelek arrol ami engem erdekel, hozzatennem, hogy nem szokasom farasztani azokat az erdeklodesi korommel, akik lathatoan nem vevok ra.
Szerintem értik miről szól a kérdés, csak nem tetszik nekik a stílusa, és a fröcsögése, ezt a kérdést két kulturált mondatban is meg elehetett volna fogalmazni és még normális válaszokat is kapna.
Továbbá ne akarjátok megverni, mert a szövegből én azt vettem ki, hogy lány. (ahhoz képest elég undorító a stílusa.)
Ha nem akarsz velük erről beszélni és nem tudnak másról, akkor egyáltalán ne beszélj velük, nem kell mindenkivel jóban lenni, keress olyan barátokat akiknek hasonló az érdeklődése a tiédhez, vagy nem erőltet olyan témát amiben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!