Csak engem idegesítenek kibäszottul a Horváth Tamás, Raul, Mr Missh meg az ilyesmi "énekesek", és az ő hatalmas fanjaik?
Figyelt kérdés
A sok tizenkevés éves gyerek élteti ezeket.2016. okt. 4. 19:21
1/8 anonim válasza:
Fölösleges felhúznod magad rajtuk, az lesz velük, mint a Tokio Hotellel...1-2 évig a köztudatban maradnak, aztán kikopnak mint a kutyaszar a hóból, amikor jön valaki még újabb. A mindenféle kamusztár-gigasztár-megasztár selejtkutatósokkal is ez történt, lásd Torres Danika. Összekínlódott valami minősíthetetlen szart, amit zenének akart eladni, persze nem vette meg senki, és abba is hagyta az egészet.
2/8 anonim válasza:
Nem csak téged. De a legyek mindig a szarra szállnak, ezt ne felejtsd el. :D
3/8 anonim válasza:
Biztos velem van a baj, hogy nem hallottam még róluk...
4/8 anonim válasza:
Nem. Engem is irritálnak. Nézd meg, melyik náció kedveli őket leginkább...hagyjuk.
5/8 anonim válasza:
Életemben nem hallottam róluk, de ezekszerint nem is csoda, ha ennyire szarok.
6/8 anonim válasza:
Engem nem zavar.Elvagyok a saját kedvenc zenéimmel,őket én sem hallgatom.Valaki kényszerít téged,hogy hallgasd? Engem is annyi minden irritálna,de nem foglalkozok vele és így nyugodt maradok.
7/8 anonim válasza:
Én fanjaik vagyok . Nagyon király zenéket csinálnak. Akit meg idegesít menjen a mást halagason ne pofázzon bele abba hogy ők mit csinálnak
8/8 anonim válasza:
Igen
De olyan jó😄 hogy lehet öt utálni?,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!