Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szörnyen idegesítenek a...

Szörnyen idegesítenek a K-popperek, animések, és a többiek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, most én leszek a szrfej, és a provokáló. És most az ismeretségi körömből indulok ki, mielőtt valamelyik ferdeszemű nekem esik

A környezetemben rengeteg korombeli lány (és fiú!) felvette ezt a japán stílust. Folyamatosan az animékről meg a bandákról beszélnek, NEKEM. Hiába mondom el, hogy engem hagyjanak ki ebből a szrból, nem, akkor is nekem ecsetelik, hogy a japán fiúk mennyire jól néznek ki, UGYE? És mikor megmondom, hogy nem, és semmi férfias nincs a rózsaszín gombahajban, én vagyok a rohdék, meg én nem fogadom el őket...

Az egyik ilyen levágatta hasonlóra a haját, mint ezeknek a valakiknek van, aztán kikérte a véleményem, én meg megmondtam, hogy úgy néz ki vele, mint egy kra, megint én voltam a gei. Aztán nekem mutogatják a számokat, és egymilliószor elpofztam, hogy ez egy szr, nekem nem jön be, szálljon le rólam, nem. Könyörgöm. Utálom, mikor valaki ennyire mások pofájába nyomja, hogy ő bizony most kra egyedi, mert egy lila hajú „cukiság” a háttérképe, meg a borítóképe, meg vele van kitapétázva a szobája, és rá élvezkedik.

Elkerülni nem tudom őket, mert mindenhol ott vannak, akkor mit csináljanak? A szólás nem hat -.-

2017. nov. 18. 22:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2017. nov. 19. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Anyádat
2017. nov. 19. 14:05
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

"Továbbá ne akarjátok megverni, mert a szövegből én azt vettem ki, hogy lány."

Szóval ez azt jelenti hogy a fiút lehet verni nyugodtan? Értem....

2017. nov. 19. 14:09
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem, azt jelenti, hogy lányokat nem csak nem verünk, de nem is mondjuk nekik, hogy megvernénk ha személyesen mondana ilyet. (De egyébként nem vagyok ellene, hogy fiúk/férfiak megüssék a másikat ha az sértegeti őket, nyilván ésszerű keretek között.)
2017. nov. 19. 16:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
10-es ezeket nem azoknak mondta akik zaklatják, hanem mindenki másnak is, nyilván van benne kivetnivaló, ne hagyjuk már szó nélkül, csak azért mert mérges, azért ennél nagyobb önuralom várható el még egy általános-iskolástól is, ha idegeneket szólít meg, főleg ha maga is tisztában van vele, hogy ez nincs rendben, és már előre úgy szabadkozik a következő sértegetésekért, hogy közben sérteget.
2017. nov. 19. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

Azzal hogy kiemeled hogy lányokat nem ütjük/fenyegetjük meg azzal azt állítod hogy fiúkra vagy férfiakra nem vonatkozik ez a szabály, azaz a sértegetéstől függően ők fenyíthetőek akár drasztikus módszerekkel is. Véleményem szerint nem kéne megütni vagy megverni senkit azért mert kulturálatlan módon sérteget vagy provokál. Abból nem tanul semmit, sőt megerősítjük őt az előitéleteiben.

Ésszerű keretek közt meg a másikat fizikai módon bántalmazni nem lehet, sértegetésért főleg nem, se lányok, se srácok között. Nem a világ vége ha megtörténik, én is verekedtem már, de ne nevezzük ésszerűnek.

Na de kedves kérdező: az látszik hogy frusztrált vagy, csak nem igazán értem hogy pontosan mitől. A legtöbb ember akikkel találkozunk életünk során más értékrenddel, ízléssel, stílussal. És természetesen vannak akik ezeket ránk akarják erőltetni. Semmi új, természetes az egész.

A kérdésed semmi csak egy nagy rant, egyfajta feszültséglevezetés. Nincs rendes válasz, mert hát végülis mit tehetnél? Nem akarom elkezdeni sorolni hogy mennyi ezeknél sokkal frusztrálóbb, fájdalmasabb, idegesítőbb, nehezebb dolgok vannak még amik az átlagember hétköznapjait megnehezítik. Gondolom még fiatal vagy, évek múlva mikor nagyobb problémáid lesznek nevetni fogsz azon hogy ezen problémáztál.

Ja és ha valaki megkérdezi hogy mit gondolsz a hajáról és erre azt válaszolod hogy úgy néz ki mint egy k♥rva akkor ne csodálkozz hogy úgy gondolják te vagy a g♥ci, mert hát végül is igazuk van.

2017. nov. 19. 17:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Oké, megint túlreagáltam, tudom, csak egyszerűen felidegesítem magam rajtuk. Nyilván nem mindenki ilyen, és igen, a „térítők” azok, akikre céloztam. Bocsánat.
2017. nov. 19. 17:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Huszonéves vagyok, szerinted engem mennyire idegesít, hogy mindenki csak a párjáról/gyerekéről tud beszélni, miközben szerintem ez egy baromi kis szelete az életnek? Akinek van párja, az a problémáit ecseteli, akinek nincs, az picsog, hogy miért nincs, mintha anélkül félember lenne, és az egész halmozódik, ha jön a gyerek, olyankor szoktam finoman megszakítani a kapcsolatot, mert nő létemre nincs kedvem szaros pellusokról csevegni.

Szívesen beszélnék én munkáról, filmekről, könyvekről, politikáról, közéletről, bármiről, ami kicsit is túlmutat a fajfenntartás ösztönvilágán, de basszus.

Egyébként nem igaz, hogy mindenhol ott vannak, én nagyon kevéssel találkozom. Szerintem te csak azért veszed észre őket hatványozottan, amiért én a visítozó kisgyereket: ez idegesít a világon a legjobban. Szóval nyugodj le, találj magadnak más, értelmes hobbit, ott ismerkedhetsz hozzád hasonló emberekkel. Amik neked a sulistársak, azok nekem a munkatársak, de az, hogy össze vagyunk zárva x órát egy nap, nem jelenti azt, hogy nem vonulhatunk félre, ha nincs olyan ember, akivel jól el tudnánk beszélgetni. Ők meg találják meg a saját társaságukat, de neked/nekem nincs jogunk megváltoztatni egy ember érdeklődését, tényleg csak annyit lehet tenni, hogy leépíted velük a kapcsolatot.

2017. nov. 20. 11:13
 19/20 anonim válasza:
100%
Akkor ne barátkozz velük keres olyan barátokat akik nem ilyenek és elviselik a természetedet amúgy minden ember szeret arról beszélni amit szeret gondolom ők is ezért beszélnek ezekről én a jrockót szeretem és animéket is van egy barátnőm aki nem szereti ezeket mégse viselkedik így szerintem mond meg nekik hogy hagyjanak téged békén ügy lezárva ennyi
2017. nov. 20. 22:46
 20/20 anonim válasza:
Ja és szerintem ne tegyél fel itt ilyen kérdéseket mert nem fogsz túl sok pozitív választ kapni főleg amilyen alpári módon tetted fel a kérdésedet de ha legközelebb mégis megteszed akkor figyelj arra hogy milyen stílusba teszed azt fel
2017. nov. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!