Nagyon szívtelen vagyok, hogyha engem idegesítenek a kisgyerekek?

:) Ismerős...
Majd ha neked lesz gyereked, minden megváltozik.

A lélektan szerint, ha valami idegesít, akkor az ott van a tudattalan tartományban, elnyomva, és torz módon jelenik meg a felszínen, irigység, gyűlölet, utálat, vagy rajongás, imádat formában.
Példának okáért, ha egy 30 körüli nőt idegesítenek a családok, gyerekek - és hangoztatja, ő bizony nem akar ilyet - akkor tudjuk, hogy fizikai teste ennek ellenére aktívan készülődik mintegy 20 éve erre a feladatra, lelke meg mást akar, máshogy működik - szóval egy szkizoid helyzet - látszik is a megnyilvánulásaiból, összetört, hisztérikus, vagy agresszív- nyilván még ezer dologtól függően különféle torzulásokkal.
De végső fokon az ember szellem-lélek test - EGY, noha analizálva beszélhetünk a három összetevőről külön, mindig figyelembe kell venni az egységét.
Tehát ennek összhangban kell lennie, a gyógyítás ilyenkor a harmónia helyreállítására irányul.
Ez csak egy példa volt, "a kép illusztráció" ahogy a reklámokon látható, természetesen nem ismerjük - és ez a gyk-s kérdés-felelet nem is alkalmas erre - a naponta rendszeresen megjelenő, 'utálom a gyerekeket' kérdést feltevő és az utána egész nap hömpölygő áradatként 'én is, fuj' emberek lelkiállapotát.

engem egy gyerek sem zavar, az "idegesítőek" sem. imádom őket, és semmi nem tesz olyan boldoggá, mint amikor gyerekek között lehetek :) ilyen hivatást is választottam magamnak, szeptembertől fogom tanulni a szakmát, már nagyon várom :D
18/L

Nem vagy egyedül. Engem is idegesítenek.
Mindig ideológiákat gyártok magamnak, hogy miért jogos az adott pillanatban az idegességem. Pl.: "Nincsenek ezeknek a gyerekeknek szüleik akik kordában tudnák tartani őket, legalább közterületen?" vagy amikor már az esti órában járunk "Ezeknek a gyerekeknek már ágyban lenne a helyük."
Egyszerűen nem szeretem a gyerekeket, szégyellem is magam miatta, szóval ezt nem hangoztatom másoknak, csak a legközelebbi ismerőseim tudják. Valamiért ez kicsit tabunak számít a társadalomban szerintem.
22/F

Mindenkit idegesítenek a gyerekek, ha hangosak meg rosszul viselkednek. :D
Csak azokkal a gyerekekkel nincs gond, akik csendben leülnek rajzolgatni vagy zombi módon nézik a tévét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!