Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lett ekkora divat nem...

Miért lett ekkora divat nem válaszolni az üzenetekre Facebook-on?

Figyelt kérdés
Olyan emberek, akikkel állítólag jóban vagyok nem képesek időben válaszolni 1-1 kérdésre...Nagyon undorító tud lenni mikor egész nap fenn van, ki be jelentkezget, de arra az egy kérdésre amit felteszek nem képes válaszolni...Nem venne több időt igénybe,mint 10 másodperc.Hányni tudok az ilyenektől...Rá 1-2 napra visszaír,hogy "bocsi nem láttam", meg hasonló alibik.Nálam ez tök természetes,hogy AKÁRKINEK visszaválaszolok hamar.Érdemes az ilyen emberekkel foglalkozni?
2017. dec. 21. 09:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%

Én Skype-n is ezt tapasztalom, fent van órákig, elérhető és mégis csak az első üzenetekig jutunk el.

Üzenek neki: "Szia, mi újság, hogy vagy, nagyon régen beszéltünk, jó lenne találkozni".

Visszaír: "Szia, jól vagyok, köszi, tényleg jó lenne találkozni, te hogy vagy?"

Erre bármit írhatok, soha többet nem jön válasz, pedig elérhető (ha nincs gépnél, az is látszik a státuszüzenetből).

Facebook messenger esetén ugyanezt teszi.

Ha ilyen viselkedést észreveszek embereknél és ez sokszor ismétlődik, akkor egy idő után már soha többet nem írok, az ilyen "nem válaszolgatók" maguktól soha nem írnak, vagy maximum szökőévben egyszer, tehát én nem érdeklem őket, ezek szerint.

Én sem strapálom magam, hogy írjak nekik.

Nem "fiú-lány" kapcsolatnál tapasztaltam ezt, hanem úgy általánosságban.

Nem tini generációhoz tartozunk, nem nyomjuk egész nap a mobiltelefont, nem lógunk a neten, nem erről van szó.

2017. dec. 21. 10:09
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Fuggok vagytok, latszik h tinik akik facebookon lognak es az eletben meg nem kommunikalnak
2017. dec. 21. 10:36
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

Meg az is durva hogy nincsenek mar elo kapcsolatok. Nem veszik eszre, az emberek hogy ezekkel a facebook es okos telefonnal direkt ugy csinaltak hogy kimossak mindenkinek az agyat? Mivel fuggoseget okoz.raadasul elmebeteg emberek, akikar facebookon hatarozzak meg az emberek viselkedeset.

Lasd az en tortenetem: beszelgettem egy csajjal akivel nem talalkoztam, prdig 25 percre lakik, de kepem sem lattam, eleinte oke beszelgettem vele facebookon egy jo par evig oszesen 2'majd momstam neki, hogy he hogy nincs keped, se semmi se egy tali, akkpr mi ertelme van? Erre ideges lett letiltott, feljelentett, engem meg rabositottak zaklatasert. Fa..a mi?igy lehet tobkre tenni artatlan embert, egy normalis mernoki pozicioban dolgozo tisztesseges magyar allampolgar vagyok, es bent vagyok egy unatkozo facebookos ember miatt egy remdorsegi nyilvantartasban es ket kihallgatason, go.dolkostam azon hogy nyilvanossagra hozom, es irok egy konyvet errol, hogy az emberek milyenek.

Rendorseg meg ilyennekel foglalkozik. Nagymamtol elloptak 800 ezret a tetteseket azokat se kerestek meg. Ennyit a magyar rendorsegrol.

Visszaterve, nem kell facebookon elni, es en szivem szerint be is tiltanam, vagy fizetosse tennem,mert mindenki nyomogatja az okostelefonokat.

2017. dec. 21. 12:53
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Idiota tinik
2017. dec. 21. 13:12
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
Nem tini kategória, tényleg idegesítő tud lenni, engem is irritál
2017. dec. 21. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
44%

Én például hiába szeretnék találkozni élőben ismerősökkel, ha ilyen az üzenetváltás, hogy semmit nem tudok megbeszélni, ha felhívom, nem veszi fel, vissza se hív.

Nem tudom, nem értem, hogy fentebb miért lettem lepontozva, azért, mert szeretnék találkozni olyan emberekkel, akiket már sok éve nem láttam és leírtam, miképpen nem reagálnak az üzenetekre.

2017. dec. 21. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Heloztok! Én vagyok az a válaszoló akinek így kezdődött a válasza: Napi 27 üzenet? Az sok? V ilyesmi. A lényeg hogy félre értitek: a való életben is kommunikálok emberekkel. Föleg a sráccal akivel sokat chtelek. Azért chatelunk ennyit mert szeretjük egymás társaságát . De a majdnem mindig vagy a kb mindig nem egyenlő a mindiggel. Ha kilépek a házból,eszek,iszok,családal v mással vagyok/beszélgetek akkor se telózok.+ Nem megyek neki az utcán az oszlopnak tini vagyok nem idióta kösz kedvesek vagytok. És mi "tinik" csak haladunk a korral. Nem kell így leírni engem se másokat azért mert telefonon is chatelunk. Nem vagyok en se es a tobiek se idotak akik képesek 5 üzenetnél többet írni. Jo van aki tulzasba viszi de ense mondom a 30 feletti 40 es 50 es emberekre hogy jaj de hülyék nem tudják kezelni ezt meg azt. Az hogy idősebb vagy nem azt jelenti hogy te tudod hogy mi milyenek vagyunk. És már bocs de elég nagy parasztok vagytok hogy leírtok hogy idióta vagyok azért mert képes vagyok rögtön válaszolni az üzenetekre és többet chatelni 5 üzenetnél. És még ezek hiszik magukat normálisnak pfff...
2017. dec. 22. 00:13
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Ez baromi jó kérdés! Írok valamit, 5-10percen belül megnézik, de egyáltalán nem válaszolnak... Hányingerem van ettől. Pedig fontos dologrol lenne szó.

Bezeg a pózolások mennek. Szeretnének többnek látszani.

Ezek a nagy haverok, osztálytársak :))

2017. dec. 22. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!