Miért, mitől jött divatba az arc valamely részének eltakarása kézzel (pl. szem, száj eltakarása)? Facebookon egyre többet látni.
24 éves vagyok, már rég nem érdekelnek a divathullámok, és ezt nem tudom megfejteni? Miért takarják el kezükkel a szájukat, vagy szemüket a tinik? Van ennek valami eredete, esetleg ez egy "divat"?
NORMÁLIS válaszokat szeretnék kérni, kapni, köszönöm!
Mert így nem látszik az egész fejük, és szebbnek érzik magukat vagy nem tudom. :D
Minden ilyen "divathullámnak" szerintem ez az oka. Pl. ott volt a csücsörítés, csontosabbnak látszik tőle az arc, vagy most itt van ez a kutyás f-szság, ha valakinek nagy az orra nem látszik.
Persze ezek nem tudatosan működő dolgok, de ezért csinálják, valójában iszonyatosan gáz, csak nem veszik észre mert most épp ez a menő meg a trendi. Amit mindenki csinál, mindig az az elfogadott, lehet akármekkora baromság valójában. A "baromság" mindig az lesz, amit a tömeg nem csinál és nem megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!