Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám felhíni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám felhíni a figyelmét? Vagy tetszek neki?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam (szűkebben: a padtársam) nem egy csúnya srác, igaz hogy egy kicsit kisebb nálam de nah... (majd megnő). Nem mondhatnám hogy annyira bele vagyok bolondulva de jó lenne azért ha tetszenék neki. Mondjuk sokszor mintha úgy nézne rám mintha tetszenék neki, meg aztán elmosolyodik, ránéz a számra aztán másfele néz. Nem tudom miért van ez?! Tetszek neki vagy nem? És ha nem hogy lehetne elérni hogy tetszek neki?

2016. szept. 5. 18:32
 1/5 anonim válasza:
100%
Ezzel sajna nem tudsz mit csinálni.. Az érzéseit nem tudod irányítani. Viszont esetleg megkérdezheted, van-e valami közösségi oldala, beszélgessetek, hogy jobban megismerhessen, és talán nem a külsőd miatt fog beléd szeretni..
2016. szept. 5. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:
8.-sok vagyunk. De téged nem zavarna ha kisebb lenne a srác egy kapcsolatban?
2016. szept. 5. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:
* felhívni (bocsánat az elírásért) xD
2016. szept. 5. 18:37
 4/5 anonim válasza:
Ha szereted őt, nem zavarhat, emiatt ne hátrálj meg. :) Engem személy szerint egy kicsit zavarna, igen..
2016. szept. 6. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
A szádat szerintem két esély van amiért nézte..:D Az egyik, hogy tetszik neki és netán meg akarna csókolni, a másik pedig, hogy volt rajta valami. :/ Lehet most marhaságot írtam, de ez csak az én véleményem.
2016. szept. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!