Ha van veled valaki (aki lefotózhatna), miért szelfizel?
Sokszor látom, hogy csoportban vagy párban lévő emberek egy-egy háttér előtt egyedül szelfiznek.
Mialatt azzal bénáznak, hogy lefotózzák magukat az adott háttérrel, a többiek csak várnak rájuk, vagy ők is önmaguknak pózolnak.
Miért nem segítik a többieket azzal, hogy lefotózzák egymást?
Hát én nem szoktam ilyet csinálni, de másnak se engedem, hogy fotózzon.
A szelfizés kultúrtrenddé vált...
Utálom ha valaki más fotóz, nem tudom hogyan viselkedjek a kamera előtt és kellemetlen az egész. Na meg általában előnytelen fotók is születnek rólam.
Profi fotós ismerősöm készített rólam és anyukámról egy sorozatot..borzalmas. Ő 150 centi, én 175 szóval minden fotón tökéletes szögben látszik a tokám alulról..csak egy példa. :D
Szelfizésnél is nehezen találom azt a szöget ahol tetszem magamnak de mégis könnyebb valamennyivel.
Szerencsére nem vagyok ilyen fotómániás. :)
Ha utazom, akkor a látványosságokról csinálok képet.
Ha én is rajta akarok lenni, akkor megkérek valakit.
Egyedül magamat nem fényképezem. Ha egy társaságban vagyok, akkor nyilván van, aki fényképezzen.
A szelfi szerintem gáz, azok csinálják, akik állandóan mindenhonnan nyomják fel a képeket fb-ra meg instára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!