Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lett ekkora divat csak...

Miért lett ekkora divat csak 2-3 órával / 1 nappal később visszaválaszolni a Facebook üzenetekre? :D

Figyelt kérdés
Olyan emberek csinálják ezt , akikkel tudtommal nincs semmi gondunk egymással.Életembe nem tettem keresztbe nekik, ha tudtam segítettem.Ekkora taplóságot még ember nem ba**ott.Mikor látom facebookon,hogy azóta már 5ször fenn voltak...És most nem ilyen nyomulós üzenetekre gondolok(arra alap,hogy nem ír vissza az ember,ha úgy gondolja),hanem szimpla baráti beszélgetésekre.Ilyen emberekre érdemes időt pazarolni, akik 10 másodpercet nem tudnak szakítani arra,hogy visszaírjanak?Igazából csak azért ide írtam ezt, mert ezt a topicot,sokan olvassák.Ez a dolog engem nagyon kitud akasztani, főleg ha egy "haver" (nem tudom már ,hogy ez a jó szó az ilyenekre) csinálja.
2017. aug. 31. 16:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
18%
Akkor miért párkapcsolatok témába írtad ezt ki?
2017. aug. 31. 16:14
 2/21 anonim ***** válasza:
53%

Az emberek e téren SZÁNALMASAK. Ne is várj semmit, úgy nem fogsz csalódni. De nem csak a fécesz-búkon, máshol is ez a helyzet. Random eltűnések, beszélgetés közbeni végleges eltűnések aznapra, te meg gondolkodj, hogy mi rosszat mondtál. Stresszes ez, kár, hogy nem működik már ami pár éve, hogy lehetett hosszan beszélgetni így másokkal, elejétől a végéig, elköszönéssel együtt.

Manapság ilyen nincs, csak én szeretném ezt betartani. Mondanám, hogy öeg vagyok biztos, de az én korosztályom is ilyenné vált. Nincs már meg az embereben ami régebben megvolt e téren.

2017. aug. 31. 16:18
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk mert nem mindenki nyomkodja 0-24ben a facebookot? Ha éppen társaságban vagyok vagy dolgozok vagy csinálok valamit, akkor nem fogom a telefont nyomkodni, ennyire egyszerű. Akkor se ha az angol királynő írkál. Meg amúgy minek írjak vissza, ha tudom hogy max 5 percet tudnánk beszélni, mert utána dolgom van? Inkább visszaírok mikor van időm normálisan beszélgetni. Ha valakinek valami annyira sürgős, akkor csörgessen meg. A "szia? mizu? hogy vagy?" meg ráér szerintem pár órát.
2017. aug. 31. 16:19
 4/21 A kérdező kommentje:

1. benne van a leírásban miért ide írtam...

3. Senki se mondta,hogy a napját írja le,hanem h 1-1 feltett kérdésre ,amit 5 szóban le lehetne rendezni arra válaszoljon!Meg ha 5ször fenn vannak Facebook-on közben, akkor mégis csak nyomogatják a telefont, nemde?!

2017. aug. 31. 16:23
 5/21 A legrosszabb válasza:
100%
Amikor nagyon fos hangulatom van, néha előfordul, hogy nincs kedvem senkivel se kommunikálni, hiába csilingel a Messenger, pár óra múlva szoktam csak válaszolni, de általában nem jellemző, hogy ne válaszolnék pár percen belül, amikor nincs semmi komolyabb elfoglaltságom.
2017. aug. 31. 16:24
 6/21 anonim ***** válasza:
68%

Ezen én is agyaltam sokat, nem értem, hogy ennyit miért nem lehet megtenni, mi olyan nehéz ebben. Ráadásul ha a másik hogyléte felől érdeklődsz, arra sem képesek rászánni 10 mp-et, hogy magukról beszéljenek (amit az emberek amúgy nagyon szeretnek). Nálam ilyen régi barátnőkről volt szó, akikkel időközönként találkoztunk is. Annyit akartam, hogy megkérdezzem, mi a helyzet vele, mert rég beszéltünk, hogy van.

Többször volt olyan, hogy nem írt vissza hetekig. Aztán egy ponton eldöntöttem, hogy oké, akkor most én nem fogok, mert semmi értelme. Azóta se írok neki, úgy látszik jól megvan nélkülem, pedig 10 éves "barátság"-ról van szó. Ennyit erről. Következő kérdés? :)

2017. aug. 31. 16:25
 7/21 A kérdező kommentje:
Persze,ha én nem írok vissza ilyenkor, akkor 20 perc után jön a " ??? " üzenetek.Pedig csak azt adom vissza, amit én kapok...
2017. aug. 31. 16:25
 8/21 anonim ***** válasza:

Saját szemükben a gerendát, tudod.

#2 lepontozva, de meglepő. A kor szelleme nem viseli el az igazságot

2017. aug. 31. 16:27
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

"Persze,ha én nem írok vissza ilyenkor, akkor 20 perc után jön a " ??? " üzenetek.Pedig csak azt adom vissza, amit én kapok..."

Ilyenek a gyerekek. Ha azt adod vissza nekik amit kapsz akkor lenyomnak egy hisztit, magukat nem veszik észre, csak másokban nézik a hibát.

Van erre egy jó trükk:

Normális emberekkel beszélsz, és az ilyen gyökerekkel nem foglalkozol. Vagy játszd el te is ugyanezt velük, napokig ne írj, és nevess egy jót ahogy háborognak.

2017. aug. 31. 16:29
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
úgysem fognak magukba nézni, akkor sem, ha te nem írsz vissza nekik. nem fogják tudni, hogy mi rosszat csináltak. én nem is erőlködnék a helyedben azzal, hogy megértessem velük, csak szimplán ignore.
2017. aug. 31. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!