Miért lett ekkora divat csak 2-3 órával / 1 nappal később visszaválaszolni a Facebook üzenetekre? :D
Az emberek e téren SZÁNALMASAK. Ne is várj semmit, úgy nem fogsz csalódni. De nem csak a fécesz-búkon, máshol is ez a helyzet. Random eltűnések, beszélgetés közbeni végleges eltűnések aznapra, te meg gondolkodj, hogy mi rosszat mondtál. Stresszes ez, kár, hogy nem működik már ami pár éve, hogy lehetett hosszan beszélgetni így másokkal, elejétől a végéig, elköszönéssel együtt.
Manapság ilyen nincs, csak én szeretném ezt betartani. Mondanám, hogy öeg vagyok biztos, de az én korosztályom is ilyenné vált. Nincs már meg az embereben ami régebben megvolt e téren.
1. benne van a leírásban miért ide írtam...
3. Senki se mondta,hogy a napját írja le,hanem h 1-1 feltett kérdésre ,amit 5 szóban le lehetne rendezni arra válaszoljon!Meg ha 5ször fenn vannak Facebook-on közben, akkor mégis csak nyomogatják a telefont, nemde?!
Ezen én is agyaltam sokat, nem értem, hogy ennyit miért nem lehet megtenni, mi olyan nehéz ebben. Ráadásul ha a másik hogyléte felől érdeklődsz, arra sem képesek rászánni 10 mp-et, hogy magukról beszéljenek (amit az emberek amúgy nagyon szeretnek). Nálam ilyen régi barátnőkről volt szó, akikkel időközönként találkoztunk is. Annyit akartam, hogy megkérdezzem, mi a helyzet vele, mert rég beszéltünk, hogy van.
Többször volt olyan, hogy nem írt vissza hetekig. Aztán egy ponton eldöntöttem, hogy oké, akkor most én nem fogok, mert semmi értelme. Azóta se írok neki, úgy látszik jól megvan nélkülem, pedig 10 éves "barátság"-ról van szó. Ennyit erről. Következő kérdés? :)
Saját szemükben a gerendát, tudod.
#2 lepontozva, de meglepő. A kor szelleme nem viseli el az igazságot
"Persze,ha én nem írok vissza ilyenkor, akkor 20 perc után jön a " ??? " üzenetek.Pedig csak azt adom vissza, amit én kapok..."
Ilyenek a gyerekek. Ha azt adod vissza nekik amit kapsz akkor lenyomnak egy hisztit, magukat nem veszik észre, csak másokban nézik a hibát.
Van erre egy jó trükk:
Normális emberekkel beszélsz, és az ilyen gyökerekkel nem foglalkozol. Vagy játszd el te is ugyanezt velük, napokig ne írj, és nevess egy jót ahogy háborognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!