Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ér rá nappal?
Szereto vagy. Van valakije: ezert nem talalkoztok nyilvanosan. A baratai meg nem aruljak el. Ok alibi. A facebookra is ezert nem tesz ki. En se facebookozok sokat, de regisztralj vissza es figyeld a kovetkezo pasinal, h kitesz-e oda. Az egy eleg egyertelmu arulkodo jel.
Ezt a pasit meg rugd ki. Csak csalodast okoz neked.
N
Ismerős, voltam ilyen helyzetben. Hát persze, hogy volt más is neki, de 3 hónapot elpazaroltam rá. Én ba$ztam ki, mert erre se volt képes.
Hidd el, neked kell lépni, ő nem fog. Neki kényelmes így...
Ha kizárólag akkor ér rá,amikor neki megfelel, akkor valószínűleg más is van az életében. Attól még hogy otthon van lehet más elfoglaltsága is, ez semmit nem jelent. Szeretőt nem feltétlen szoktak bemutatni közös barátoknak, az nagyon ritka, mert kockáztatja a lebukást és a barátokat is kellemetlen helyzetbe hozza. Egy friss kapcsolatról van szó....elég óvatos a pasi, nem enged túl sok betekintést az életébe, bizalmatlan Veled szemben.
Legközelebb menjél el és találkozzál a barátaival, lehet hogy idővel közelebb enged magához!!!
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!