Miért lett ekkora divat csak 2-3 órával / 1 nappal később visszaválaszolni a Facebook üzenetekre? :D
Mostanában ugyanezeket a köröket futom le...
eleve nem vagyok nagyon társasági ember, de pár barát rábeszélt arra, hogy regisztráljak facebook-ra (ami szerintem pl. eladásnál, vagy művészeknek hasznos lehet).
Na már most én eleve nem vagyok cseverészős típus, de amiket írsz nekem is szemet szúr.
Volt, hogy egyikük egy hétig nem válaszolt, pedig olyan kérdést tettem fel, amire jó lett volna...közben posztolgatta azért a dolgokat, erre volt idő.
Én nem léptem fel öt napig, erre kapom az sms-t, HOVÁ TŰNTÉL??? :D Mi?
Mondom oké akkor dumáljunk. Felmegyek, ráírok, kezdek lazulni, mondom na a végén megint jót beszélgetünk, úgyis nagyon rossz passzban vagyok és ezt tudják is. Erre bámm ismét jön az ignorálás, de azért posztoljunk vicces képeket, hihihihahaha, miközben tudja, hogy magam alatt vagyok.
De ha ők vannak maguk alatt, akkor legyél ott kéznél mingyá'. És ezek régi barátságok, magukat érzékenynek tartják, nem tudom, hogy ennyire meghülyültek, vagy velem van a baj, vagy van ilyen embertípus, mint én vagy a kérdező, a passzív, hallgatóság? Igazából azt nem szeretem én sem, hogy hülyének néznek.
De már arra is gondoltam, hogy direkt azzal csinálják ezt. Végül is nem lehet véletlenül faroknak lenni.
Én fordítanék a kérdésen.
Miért lett ekkora divat elvárni hogy valaki azonnal a rendelkezésünkre álljon a nap 24 órájában? Nyomkodhatom a telefonom egész nap is akár, az nem jelenti azt hogy bármennyire is van kedvem beszélni bárkivel.
Amúgy azt vettem észre, akinek ez probléma, annak minden probléma lesz.
Ha nem írok vissza az a baj. Ha visszaírok hogy nem érek rá akkor vagy tovább süketel, vagy megsértődik hogy miért nem érek rá ha egyszer fent vagyok.
Fatal, olvasd már el miket írnak, amire te gondolsz, az teljesen más tészta.
Itt arról van szó, hogy látványosan semmibe veszik a másik felet, mert egy pill. vagy vagy majd kifejtem, stb az simán belefér, és akkor el is van intézve.
Nekem is volt hasonló, amiket itt írnak, és ebben az az idegesítő, hogy tényleg te érzed magad hülyén, pedig nem te kezdeményeztél beszélgetést. Van netikett. Én sem várom el az azonnali választ, én általában három naponta nézek fel. Kérdező szerintem is tűnj el egy időre, aztán meglátod ki tart fontosnak, az megkeres úgyis.
#16 abszolút egyetértek.
Néhányan rám írnak,főképp olyanok akikkel nem olyan jó beszélgetni,én természetesen visszaírok,mert sajnos vagy nem sajnos az a fajta ember vagyok aki nem bírja ki, hogy ne írjon vissza,kivéve ha elegem van.
Pont ma fordul elő az,hogy rám írt egy ember akit nem olyan régen ismertem meg...jó fej meg minden,de szörnyen középpontban akar lenni.. én játszottam xboxon és világosan megmondtam neki ,hogy most nem érek rá,nem beszélgetni van kedvem, hanem játszani. Erre küldött magáról félmeztelen(ő fiú,én lány) képet miközben a háttérben kukkolt az új hangfala amit vett..fogtam magam nem írtam vissza és kikapcsoltam a wifit,hogy majd az anyád szórakozzon veled..
Szóval csak azért írtam le ezt a senkit se érdekel történetet,hogy vannak ilyen esetek is..amikor az illető nem veszi észre magát,és a másik fél megelégeli,
így nem foglakozik vele.
Persze vannak még a bunkó kategóriák,amit leírtál. Azt én se értem miért van,mert nekem is van egy olyan barátom aki napok(!) után ír vissza..hogy "köszi,jól vagyok"xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!