Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Nefertiti...

Mi a véleményetek a Nefertiti névről?

Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
83%

Ebben nincs benne, hogy nem is akarod ezt a nevet, vagy hogy nem vársz gyereket. Ugyan, ne izéljünk már ezen, te is pontosan tudod, hogy egy kis zűrre vártál, és jött is. Kiélvezkedted magad?

(ne felejts el lepontozni, attól majd kevésbé lesz igazam)

2017. dec. 15. 20:18
 52/63 A kérdező kommentje:
Hát Nekem a Tamás név sem tetszik, nem bántásként annak, akit vagy akinek valakijét így hívják. De nem Deutsch Tamás miatt.
2017. dec. 15. 20:18
 53/63 A kérdező kommentje:
Du hast recht! Valóban a 30. válaszom volt a delikvens. :) Tévedni emberi dolog, megbocsátani isteni. :)
2017. dec. 15. 20:21
 54/63 anonim ***** válasza:
83%
Most mit sorolod itt, hogy mi nem tetszik neked? Beszélgetsz a láthatatlan kommentelővel? Mi nem kérdeztük a véleményed, te kérdezted a miénket :D
2017. dec. 15. 20:22
 55/63 A kérdező kommentje:
Oké, akkor le is zártuk a vitát. De ha lesz macskám, feltétlenül ez lesz a neve. :D
2017. dec. 15. 20:24
 56/63 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, legközelebb használd a kérdés kiegészítése mezőt, és akkor nem lesz félreértés.

Ide sokan azért tesznek fel ilyen kérdéseket, mert filóznak azon, hogy mi legyen a gyerekük neve, és azért vannak hajmeresztők, nem csak itt, de az életben is hallottam már. Kollégákkal is szoktunk csodálkozni némelyik megrendelő nevén, hogy ez most komoly, és hogy miért nem változtatja meg, mindenhol kiröhögik. Pl. ott van a Boglárka, ami mondjuk elfogadható női név, de egy Mezei vezetéknév mellé kicseszés.

Mellesleg én a Nefertiti nevet történelem órákról ismerem, amikor az ókori Egyiptomról tanultunk.

És ne vett kötekedésnek a hozzászólásomat, mert nem annak szántam.

2017. dec. 15. 20:24
 57/63 anonim ***** válasza:
100%

jav.bocs:

"És ne vedd kötekedésnek a hozzászólásomat, mert nem annak szántam."

2017. dec. 15. 20:26
 58/63 A kérdező kommentje:
Ja! Én meg egy Virágot és egy Erikát ismerek az általad említett vezetéknévvel. Bár utóbbit kevesebben tudják, hogy szintén virágnév is.
2017. dec. 15. 20:27
 59/63 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, ha úgy teszel fel itt egy kérdést, hogy hogy tetszik nektek ez és ez a név, akkor mindenki arra asszociál, hogy a gyerekedet akarod így elnevezni, és nem véletlenül.

Ha nem csak trollkodsz, akkor közvetlenül a kérdés alá kellett volna írod, hol találkoztál ezzel a névvel és hogy csak kíváncsi vagy, nem pedig a gyerekednek szánod.

Ha mégsem troll vagy, akkor nincs miért megsértődnöd, hisz te magad vezetted félre a válaszolókat, még ha akaratlanul is.

2017. dec. 15. 20:29
 60/63 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom a kérdező hozzászólásonként kapja a baksist, azért ragozza itt orrba-szájba a semmit.
2017. dec. 15. 20:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!