Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Nefertiti...

Mi a véleményetek a Nefertiti névről?

Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Én értem. Nekem sem tetszenek az ősmagyar nevek a Hunor kivételével, de nem kezdenék el letorkolni valakit a gyakorin azért, mert Ondnak vagy Tasnak tervezi keresztelni a fiát. Vagy nekem például a Benjámin, a Rebeka vagy a Lukács név sem tetszik, akármilyen bibliai név.
2017. dec. 15. 19:59
 42/63 anonim ***** válasza:
75%

Hát téged sem az eszedért szeretnek a szüleid, az biztos!

2017. dec. 15. 19:59
 43/63 anonim ***** válasza:
91%
Eléggé szemet szúr, hogy minden új válaszodban valami új dolog miatt vagy megsértődve. Nagyon de nagyon igyekszel azt bizonyítani, hogy megsértettek a válaszok. Pedig ahogy kérted, mind vélemény. Ha nem vártál volna 30 választ, míg lelövöd a poént, hogy nem akarod adni a nevet, akkor nem lett volna ilyen gondod. Te sétáltál bele.
2017. dec. 15. 20:00
 44/63 anonim ***** válasza:
90%

Valld be kérdező, arra számítottál hogy olyan válaszok jönnek hogy "Gyönyörű, ohh de különleges, olyan mintha egy meséből lépett volna elő."

Egy mese, meg rajzfilm nem a valóság, ilyen nevekkel le kell élni egy életet csak mert az anyja pont az Aladint látta a TV-ben.

2017. dec. 15. 20:06
 45/63 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem pontosan arra számított, amik jöttek, azért várt 3 oldalt, mielőtt leírta, hogy nem is vár gyereket. És még ő dörgöli itt mindenkinek, hogy "olvastátok a kommnetemet?" Azt a kommentet, amiben nem is írt le semmit, se azt, hogy nem akarja a nevet adni, se azt, hogy nem roma.

Magyarul a kérdező egy troll.

2017. dec. 15. 20:08
 46/63 A kérdező kommentje:

Gyerekkoromban láttam Az elsüllyedt világok című rajztfilmsorozatot. Akkor tetszett, de régen nem volt már eszemben. Nemrég azonban eszembe jutott milyen jó kis sorozat volt. Az atmoszférája teljesen magával ragadott. Utána is néztem: egy 52 részes francia sorozat irodalmi, történelmi és mitológiai vonatkozással. Elkezdtem végignézni. A Tutanhamon-ról szóló részben volt Nefertiti. Nekem nagyon megtetszett a név hangzása.

Tetszik még a Néró, a Médea, sőt az Adolf név is, de ezeket sem adnám a gyerekemnek, nem kell leírnom, miért, mert mindenki tudja.

2017. dec. 15. 20:08
 47/63 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Az ötödik válasz volt, amiről beszélek. :D Olvassátok csak vissza. :D
2017. dec. 15. 20:12
 48/63 anonim ***** válasza:
100%
Visszaolvastam. Semmi nem derül ki belőle.
2017. dec. 15. 20:13
 49/63 anonim ***** válasza:
78%

Az Adolfal pl nincs semmi gond, rendes bár régi vágású név! Most csak azért nem adni mert Hitler is Adolf volt baromság. A gyereked nyilván nem lesz tőle Hitler.

Meg ilyen alapon millió név kiesik, akit olyan személy viselt akinek negatív a története a Kadár pl János volt, Rákosi meg Mátyás, stb.

2017. dec. 15. 20:14
 50/63 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem idegenek véleménye alapján nevezném el a gyerekemet. Számos olyan gyakori név van, ami nekem nem tetszik.
2017. dec. 15. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!