Mi a véleményetek a Nefertiti névről?
:D
Ja! A kis Kovács Hepatitis!:D
Egy éjfekete cicalánynak tökéletes.
Azért a Piroska, Sára, Erzsébet és a Nefertiti közt van némi átmenet. ..
Eddig azt hittem, hogy a Leokádia a legrondább női név (névnap dec.9)...
Kedves Válaszolók!
Olvastátok a kommentemet? Én csak véleményt kérdeztem, látom, érkeztek is szép számmal. Nem kell cîgányozni, mert nem vagyok az. A hozzászólásaitokkal csak Magatokat minősítitek. Rosszul vagyok a "nagymagyarkodás" kifejezéstől, de ez tényleg az. Szerintetek attól lesz valaki nagyobb magyar, hogy Taksonynak, Ondnak, vagy Töhötömnek nevezi a fiát, a lányát meg Piroskának, Borbálának, vagy Sárának.
Én egy régi rajzfilmben hallottam azt a nevet és nagyon megtetszett a hangzása, de nem mondtam, hogy adnám a gyerekemnek. Nem is várok gyereket.
Egyébként volt szlovák elődöm, de legalább 5 generációra visszamenőleg magyarul beszéltek a felmenőim. És Ti tudjátok igazolni vagy kétszáz évre visszamenőleg, hogy milyen nagy magyarok vagytok? Szégyen ez a viselkedés. Ezért lehet a magyarok nagy részét uszítani, aztán meg meglepődünk, hogy a nyugat-európaiak miért cîgányoznak, a románok pedig bozgoroznak Minket.
Konkrétan azt hiszem, senki nem kardoskodott a magyar nevek mellett. Nem arról van szó, hogy tősgyökeres magyar nevet kell adni, itt arról van szó, hogy normális nevet kellene adni. Az nem feltétlenül magyar, de az valóban segít, ha nem egy szappanoperából van.
Nem kell Tasnak meg Töhötömnek hívni senkit, se Sárinak, ha nem tetszik. De innen a Nefertiti szintjéig van pár lépcsőfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!