Ti mennyit mentek egy nap?
Az otthoni jövés-menés, házimunka, ilyesmi is beletartozik. meg persze ha munkába, boltba, egyéb helyekre gyalogoltok, kutyát sétáltattok stb.
Körülbelül hány percet vagy kilométert szoktatok menni?
20km átlag, a munkakörömből adódóan ennyi.
Otthon elég keveset.
Annyit mozgok amíg napi 10-15x kimegyek a kazánházba rágyújtani (max. 20 lépés alkalmanként), utána vissza a gép elé.
Iskolába oda-vissza kb. 6 km-t gyaloglok, de ilyenkor megesik, hogy a kocsmát is meglátogatjuk osztálytársakkal, szóval +-2 km.
Lépésszámláós órám van, az átlag:
2,2 km/nap
3700 lépés/nap
Sajnos túl keveset.
Nagyságrendileg 1-1 km munkába meg vissza (Metróig)
Pár naponta boltba is megyek az újabb 1 vagy 2 km, kedvtől függően.
Illetve pár naponta elmegyek gyalog, közben telefonálok, ott kedvtől függően 3-7 km. Illetve átlagban heti 1 éjszakai túrát/kirándulást igyekszem beiktatni munka után az is 8-10 km terepen.
3-6 között mozog átlagosan. Míg kimegyek a villamosig , bent az egyetemen meg attól függ, hogy hol meg mennyi órám van, rohadt nagy a campusunk. Vissza megint gyaloglás a villamostól. A bolt, posta gyógyszertár útba esik. Illetve ha elmegyek edzeni, akkor az még +2,5 km.
Itthon meg fogalmam sincs, nem lakok nagy lakásban.
Átlag 3-4 km.
Ha dolgozom, akkor szerintem ennek a tízszeresét is megtehetem, még sose mértem le.
Köszönöm a válaszokat. Érdekes, hogy eléggé megoszlanak az eredmények.
Én átlagban olyan 5-6 km-t megyek, plusz itthon egyet, de ez elég kevés, szeretnék többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!