Ti elmertek menni kakilni mikor kirándulni mentek az osztályotokkal?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok2017. máj. 21. 12:27
2/26 anonim válasza:
Miért ne mernék, Te inkább visszatartod?!
3/26 anonim válasza:
Figyu. Én harmadikban nem mertem. 3 napos évfolyam kiránduláson voltunk egy erdei iskolában. Próbáltam tartogatni. Az lett a vége,hogy utsó éjszaka nem érem ki és beleszartam a pizsmámba. Boldogság volt 9 évesen.
Jobban jársz,ha a normális ügymenetet követed. Vigyél wc sprayt,ha netan nem lenne. 34/n
4/26 anonim válasza:
Minden gond nélkül. De volt szakközépben egy osztálytársunk, aki nem mert. Be kellett kapcsolni a tv-t, hajszárítót és a folyosón megvárni a szobatársaknak, amíg végez. Főiskolán egy évig szobatársak voltunk. Mindenki tudta, hogy mikor kakil, mert bekapcsolta a fürdőben a hajszárítót és bitang hangosan a zenét, de legalább nem küldött ki minket a szobából.
5/26 Fatal_3rror_ válasza:
Nekem lakótársam visz mindig tabletet a budira és hangosan szól a zene miközben szarik :D
7/26 anonim válasza:
Igen, de nem szívesen teszem. 19f
9/26 anonim válasza:
Nem én nem tudok közösségbe inkább visszatartom
13F
10/26 Barátoknak csak Béla válasza:
Táborokba mindíg kis csapatosól mentünk
Végig 1.-től 8.-ig
Ha kell akkor kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!