Ti elmertek menni kakilni mikor kirándulni mentek az osztályotokkal?
Bár osztálykirándulásom nem volt, ami 2 naptól tovább tartott, de voltam táborban. Még amikor 14-15 lehettem, akkor voltam táborban, 1 hétig. Valahol a 4. napon jött rám, és nem szívesen mentem el. Épp egyik csapattársunknak is akkor kellett, úgyhogy így megnyugodtam, hogy együtt nyomjuk.
Valahogy nem is jön rám például iskolában, vagy más helyen a kakilás. De ha mégis, akkor visszatartom, és amint hazaérek, elvégzem a dolgom.
18/F
Osztálytársam, bármikor elmegy. Szakmai gyakorlaton, ami iskolán kívül van, barátnőjénél stb... és van, hogy direkt nem húzza le. Emígy is büdös, meg még jókat röhög rajta. Lány az illető.
Már nem érint a téma, de ha több napos kiránduláson voltunk, akkor elmentem, leginkább amikor már mindenki aludt. Borzalmas lett volna, ha nem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!