Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti elmertek menni kakilni...

Ti elmertek menni kakilni mikor kirándulni mentek az osztályotokkal?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok
2017. máj. 21. 12:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Bár osztálykirándulásom nem volt, ami 2 naptól tovább tartott, de voltam táborban. Még amikor 14-15 lehettem, akkor voltam táborban, 1 hétig. Valahol a 4. napon jött rám, és nem szívesen mentem el. Épp egyik csapattársunknak is akkor kellett, úgyhogy így megnyugodtam, hogy együtt nyomjuk.

Valahogy nem is jön rám például iskolában, vagy más helyen a kakilás. De ha mégis, akkor visszatartom, és amint hazaérek, elvégzem a dolgom.

18/F

Osztálytársam, bármikor elmegy. Szakmai gyakorlaton, ami iskolán kívül van, barátnőjénél stb... és van, hogy direkt nem húzza le. Emígy is büdös, meg még jókat röhög rajta. Lány az illető.

2018. jún. 22. 00:39
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
Na azt magyarázza már el nekem valaki, hogy mi a fenének kell szólnia a hajszárítónak, tévének, tabletnek... vécézés közben?
2019. márc. 23. 16:36
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Előző, gondolom a fingás miatt. Én meg ilyen esetben szarok a többiekre. Ennyi.
2019. márc. 23. 20:39
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy! Én be**arok a buszba
2019. szept. 8. 18:06
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Félek, hogy egy patkány vagy cápa a seggembe harap.
2020. jan. 18. 18:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Már nem érint a téma, de ha több napos kiránduláson voltunk, akkor elmentem, leginkább amikor már mindenki aludt. Borzalmas lett volna, ha nem.

21/L

2020. jan. 19. 00:34
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szarni, vagy beszarni, ez itt a kérdés...
2020. jan. 19. 10:45
 18/26 anonim ***** válasza:
80%
igen, és mindig élveztem, hogy szenvdnek a büdösségtől a többiek :D
2020. jan. 19. 19:15
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
Könyvtárban dolgozom, volt egy kolléganőm, akit mindenki úgy hívott, hogy "a büdös". Ugyanis egyszer a nagyolvasóban volt, és úgy érezte jönni akar valami alul, erre úgy gondolta, elereszt egy galambot. Hát nem galamb lett, konkrétan rászart a székre. 😂
2020. jan. 28. 09:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Gimiben egyszer mentünk 3 napos kirándulásra, szóval nyilván egyszer mindenképp kellett. Volt olyan osztálytàrsam, ràadàsul csaj, aki kizavart mindenkit a szobàból(a szobàban volt kialakítva a mosdó), és bevitte magàval a hangfalat, zenét hallgatott, énekelt, ilyesmi. Aztán kijött és közölte, hogy "Nem tudtam szarni". Két napig ezt hallgatta az egész osztály tőle.
2020. ápr. 4. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!