Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti éreztétek vagy érzitek úgy...

Vizifoka15 kérdése:

Ti éreztétek vagy érzitek úgy magatokat hogy akár hova mentek meg néznek vagy irigy szemmel néznek rátok?

Figyelt kérdés
Állítólag helyes, jóképű gyerek vagyok és jó stílusom is van de nem tudom hogy mi lehet a gond és úgy érzem mint ha annyira nem akarnának az emberek közeledni felém..
2016. nov. 6. 18:50
 1/2 anonim válasza:

Nem hinném, hogy a cuki pofika elég lenne ahhoz, hogy mindenki téged bámuljon, szerintem csak bemeséled magadnak, és szeretnéd, ha téged figyelnének az emberek. És talán pont ez a kisugárzás, vagy természet az, ami miatt nem közelednek feléd.

De persze az is lehet, hogy te vagy a leghelyesebb ember a földön, és az ég adta világon mindenki irigy rád.

Mérlegelj, melyik a valószínűbb.

2016. nov. 6. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha egy társaságtól várod azt, hogy közeledjen feléd akkor nyugodtan várj tovább. Neked kell meg tenni az első lépéseket, mert új arc vagy azok szemében akik úgy néznek rád. Kiszámíthatlan vagy az ő szemükben és ez természetes. Ilyenek az emberek.

Mutasd meg milyen vagy, és ne rejtsd el a valódi személyiségedet.

2016. nov. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!