Vannak olyan családi összejöveteleitek, amikre nagyon nem szívesen mentek el, és csak nyűgnek érzitek? Ilyenkor hogyan vészelitek át az egész "procedúrát"?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 19:54
1/11 anonim válasza:
vannak! hát ha hozzánk jönnek el megyek itthonról ha máshol van nem megyek el ennyi
2/11 A kérdező kommentje:
Na és amikor a családod ragaszkodik hozzá, hogy ott legyél/a részese legyél?
2016. okt. 29. 19:57
3/11 anonim válasza:
Barmi, ahol ott van anyosom is :D de neha muszaj tulelni.
4/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ezeket az összejöveteleket.
5/11 anonim válasza:
Alapvetően elbújok a fényképezőgépem mögé.
Esetleg barátkozok a helyi faunával. Vagy ha van a közelben gyerek, akkor velük.
6/11 anonim válasza:
akkor azt kamuzom hogy beteg vagyok ha menni kell valahová ha ide jönnek majd jövök nem sokára kiugrom a boltba közben havernál vagyok míg haza nem mennek
8/11 anonim válasza:
Majd mindegyik.
Kibírom mert ők örülnek neki
9/11 anonim válasza:
Ha muszáj elmenni akkor egyfolytában eszek, vagy piálok tatámmal. Utána leülök egyedül és gondolkodok meg nézelődök, telefonozok.
10/11 anonim válasza:
Amióta a családomból lényegében mindenkiben csalódtam, majdnem csak ilyenek vannak. Ülök, eltűröm őket a felesleges feszültség elkerülése miatt, aztán örülök, ha vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!