Jó dolog az, ha az egész élet a kulönbözö hianyok bepótlására megy rá?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogyha valaki hátrányos helyzetü családból származik es úgy indul neki az életnek , hogy csomó hiányt kell bepótoljon, legelemibb dolgokat , amelyek másnak adatva voltak startból , hogyan lehet kezelni egy ilyen helyzetet ?
Mert nekem úgy tünik h egy ilyen életút nagyon nehéz , az egész élet egy megpúposodva húzott szekér sz.r.
Tehat ilyen felallasban elmegy szinte az egesz elet amig a legelemibb dolgok megkerulnek, mint bútorok , jogsi , stb
Szerintem nem marad idö az élet megélésére , élvezetére , örömre , utazásra , stb
Ti hogy látjátok?
2016. szept. 11. 11:05
1/3 anonim válasza:
Kb ugyanígy:( elszomorító egyébként a helyzet, pedig még az sem lehet mondani, hogy annyira hátrányos helyzetű családból származnék. Vagyis nyilván vannak szegényebbek, de ha azt vesszük, hogy apu- anyu pénzügyileg nem támogat, a jogsit is saját erőből álltam, akkor viszont helyénvaló a jelző. Nekem az segít, mióta megszületett a kislányom, hogy minden megmozdulásom azt szolgálja, hogy neki jó legyen, hogy ne onnan kelljen indulnia, ahonnan nekem, vagy az apjának. Jelen állás szerint jó úzon haladunk és ez felemelő érzés.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem akinek szegény háttere van, az a dolga h tegyen meg mindent , fejlessze önmagát , ne azzal kezdje , hogy családot alapit . Ezt nem rosszbol mondom hanem saját tanulság
2016. szept. 11. 14:32
3/3 anonim válasza:
Drága, egy szóval sem állítottam, hogy most is hasonló a helyzetem, mint akkor. Értő olvasás! Jah és azt, hogy te mit csinálnál nem érdekel, gondolom nem haragszol emiatt. Ítéletet meg ne mondj más felett, ha nem is ismered! Remélem, hogy a való életben nem vagy ennyire ítélkező és savanyú, mert akkor elég önpusztító lehetsz.na szerbusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!