Fiúk, egy lány kezdeményezése tényleg taszító?
nem taszító, ha nem tolakodás :)
volt több lány aki próbálkozott nálam
legutóbb szemezni próbált egy lány, többször elém ült utazás közben, beteg voltam sajnos így úgy voltam vele, hogy majd ha nem kell fújnom az orrom, akkor megszólítom :D
sajnos nem tartott ki addig, "lemondott rólam" :)
Kérj tőle segítséget. Nálam ez egy boltban történt. Megkért, hogy segítenék-e a polcról levenni a bort, mivel ő nem éri el, pedig ő sem volt törpe. Olyan is volt, amikor elromlott az öngyújtóm, ez a bolt előtt történt, de a félreértés miatt nem kértem volna tűzet senkitől. Egy nő épp akkor jött elő az autójából, látta mit müvelek, és megkérdezte adjak tűzet. Nem tudom mire gondolhatott, amikor visszautasítottam. Meglepett a dolog, és azért.
Történt, hogy egy nőnél dolgoztunk, egyébként nem vettem volna észre, mert jóval idősebb volt nálam 15-20 év DE mivel piros szűk mackót viselt, és nem volt bombázó, DE ami igaz az igaz, látszott a vágása (tevepata, camel toe) és ez természetesen vonzotta a tekintetemet, ráadásul kijött a kertbe, és hajolgatott előttünk. Mi fát szedtünk ki, ő meg behajolva gyomlált. Volt egy öreg, gazdag férje, szal érthető hogy citrusféle gyümölcsmagot kívánt a kapucnijába.
Istenem minek kell mindent túlbonyolítani? Nem kell hülye játékokat játszani. A lényeget úgy is mindenki tudja, és semmi más körítés nem számít.
Hány évesek vagytok 14??? mert akkor megértem.
Mondok egy viccet:
Egy srác lehet pont vár egy kapcsolatra, mint minden srác biztos kanos is.
És van egy csaj, aki valamiért azt hiszi nem kezdeményezhet, nem jelezhet neki, ezért full komplex terveket talál ki arra hogy kezdeményezzen úgy hogy közben nem is tűnik annak, és próbálkozik mindent bevetni hogy a fiú odamenjen hozzá. De ő sosem fog, azt hiszi valami visszatartja. Ez miatt soha nem fog összejönni a sráccal, soha nem lesz semmi, és a srácnak lesz egy másik csaja, aki ráírt facen.
Ha a csaj kezdeményezett volna, kiderült volna hogy rohadt jól összeillenek.
Bónusz:
Amikor a srác összejött másik csajjal, a kedves hölgyeményünk nem tanul a hibájából, és nem jön rá hogy nincsenek szabályok ismerkedésben.
Ügyesen találgasd ki a szuper komplex terveidet, rakd ki a melleid néha, hátha attól jobban odafigyel, kicsit kezdj el p1csásodni, hangoskodni, azt úgyis szeretik a (felszínes) fiúk, stb.
Tégy meg minden beteges torz módszert azért hogy megszerezd őt, mert odamenni hozzá és beszélgetni, sajnos nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!