Fiúk, egy lány kezdeményezése tényleg taszító?
Ember függő. Nem mindenki számára taszító. Én elég sokszor kezdeményeztem nő létemre. Párommal is én kezdeményeztem az ismerkedést, bár ez eléggé a véletlen műve volt (valaki mást kerestem, akit látásból ismertem, illetve párszor beszélgettünk, de nem mutatkoztunk be, mert sose úgy jött ki a lépés, és párom hasonlított rá, de kép alapján nem tudtam biztosan, és bejelölt én). Igaz, utána elnézést kértem, mert nem akartam zaklatni, meg égett is a fejem, ő még nagyon gyorsan kapott az alkalmon, hogy nyitott lenne az ismerkedésre, ha már így hozta a véletlen. Első találkozást is én kezdeményeztem, és a csókot is. 2 éve együtt vagyunk, már napi téma nálunk az összeköltözés, házasság. Áldja a szerencséjét, és a homályos profilképét :D
De korábban is sokszor kezdeményeztem, egy férfi se vette zokon. Nyilván vannak olyanok, akik hódítani szeretnek, nekik ez nyilván nem lenne pozitív visszhangú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!