Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is ennyire nehéz az...

Nektek is ennyire nehéz az életetek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy én rontok-e el valamit, vagy mindenkinek ennyire kínlódás az egész. Lassan 30 vagyok, 20 éves korom óta dolgozom, persze lakásom az nincsen, mert az összes pénzem amit félre tehetnék elmegy az albérletre, mert lakni muszáj valahol. Beiratkoztam az egyetemre, munka mellett, mert próbálok valahogy kivergődni ebből a pénztelenségből, de nem megy a tanulás se olyan könnyen, mert hát mikor tanuljak mikor 10-12 órákat dolgozom, fáradt vagyok, ideges vagyok. Gyerek semmi, párkapcsolat semmi. De még a reményét se látom, mert hát ahhoz is pénz kell. Ráadásul van valami retkes daganat a petefészkemen. Be vagyok tojva, hogy ha most pl kell egy kemoterápia el fogom veszteni a munkám, nem lesz hol laknom, ennem, hajléktalan leszek. Apukám már évek óta munkanélküli, ő szüleinél lakik, és ők is tartják el. De ha nagymamáék meghalnak, akkor apám is a nyakamra fog maradni. Annyira nehéz ez az egész, és nem bírok kitörni semerre...úgy érzem felőröl.

2017. nov. 9. 23:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%

Mindennek és mindenkinek ugyanannyira nehéz. Amennyire nehézzé teszi.

Elkülönítéshez relatív pont kell.

2017. nov. 10. 10:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a lelkiek betegítenek meg. Nem szabad ennyit aggódni. Gyógyulj meg és indulj el a nagyvilágba, hogy anyagilag kicsit rendbeszedd magad. Ápolóként mindenhol tárt karokkal fognak várni!
2017. nov. 10. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Ápolóként nyelvtudással kint annyit keresnél hogy egy lakás is összejön néhány év alatt
2017. nov. 10. 15:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Voltam kinn kicsit dolgozni, de apukám miatt haza kellett jönnöm, mert bele betegítette magát abba, hogy nem vagyok itthon. Most s kimennék, de a betegségem miatt el kell kezdenem a kezelést, és így nem hogy külföldön, de még itthon se fogok tudni dolgozni.

De többen is írták, hogy később jobb lett az életük, hát bízom ebben...

2017. nov. 12. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!