Akiken nincs egy deka zsír sem, azok hogy csinálják?
Figyelt kérdés
Pláne úgy, hogy nem is sportolnak és nem is diétáznak, esznek amit akarnak.2017. okt. 20. 13:51
11/12 anonim válasza:
Genetika szerintem is, legalábbis a saját példámból kiindulva, pedig annyit eszek mint egy ló, mégsem hízok el. Pl egy komolyabb vacsorára simán eltüntetek két normál vagy egy családi pizzát, és semmi.
Aki nem hajlamos a hízásra az sose fog elhízni, aki meg hajlamos rá, az kb a levegőtől is hízni fog.
12/12 anonim válasza:
Aki tényleg nem diétázik és nem is sportol, az mázlista. De lehet az is, hogy sportol és amúgy egészségesen étkezik, csak te nem látod. Mindenesetre én ritka irigy vagyok mindre... főleg mióta diagnosztizálták a betegségem, és kb. egy fitneszmodell étrendjét kell követnem, ha akarok fogyni tűrhető szintre... nemhogy deszkalapos hasúra és izmosra :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!