Csak én vagyok ezzel így? Kit érdekel még rajtam kívül a hízás, mint fétis?
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 17:04
1/26 anonim válasza:
arra vered?
Vagy nem értem a kérdésedet....
Tulajdonképpen most mire is vagy kíváncsi?
2/26 A kérdező kommentje:
Az érdekel, hogy van e még rajtam kívül olyan valaki aki azért "tömegnövel"(hízik) mert ez a fétise, ettől boldog, hogy minél nagyobb legyen, és hízzon, így jobban érzi magát a bőrében.
2016. nov. 16. 17:15
3/26 anonim válasza:
Szia,
Természetesen van. Angolul feedee-nek hívják a fétised. Ha kíváncsi vagy bármire, csak írj rám :) Én feeder vagyok, barátom feedee ^^
5/26 anonim válasza:
ha van ilyen lány is akkor jó lenne ha rám írna.
8/26 anonim válasza:
A barátomnak az tetszett ha én szedtem magamra kilókat. Kicsit hasonló helyzet.
9/26 anonim válasza:
Hmm, érdekes hobbi. Ugye magánegészségügyi biztosításod van, és nem az én pénzemből fog menni a kezelésed?
10/26 anonim válasza:
Egészségetekre.
Nekem már az visszataszító, ha valakinek a hasa nem lapos vagy csak tokája van ami eltakarja a szép állkapocs vonalakat, ami jellegzetes karaktert ad az arcnak.
Portré rajzolásnál is megmondtam, többet zsíros embert ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!