Akiken nincs egy deka zsír sem, azok hogy csinálják?
Genetika.
Nekem is van ilyen ismerősöm, többet esznek, mint én, mozgás semmi, és baromi vékonyak. Jobb az anyagcseréjük a miénknél, így jártunk.
Majdnem ugyanolyan adatokkal rendelkezem (na jó, 2kg-mal több vagyok), mint te, és ugyanez a problémám.
Ne keverd a szezont a fazonnal. Ilyen magassághoz ilyen súllyal tömény zsír nem lehetsz, csak löttyedt, az viszont nagyon.
Én eszem amit kívánok, ha olyan kedvem van, egész héten hajnali pizzázást tartok és egyáltalán nincs rajtam fölös zsír, kockás hasam van. Persze ehhez naponta, van hogy kétszer is edzek. 163 cm-hez vagyok 53kg, viszont tömény izom, még a derekamon is feszül a bőr. Soha az életben nem kellett és nem is voltam hajlandó diétázni.
Ami tippet tudok adni: erősíts! Kétlem, hogy zsírégetésre szükséged lenne, tessék súlyzós edzéseket végezni. Feszesít, kitöltöd a bőröd és nem csak lötyög rajtad :D
Tápanyagbevitelre figyelj. Lényegében teljesen mindegy, hogy mit nassolsz közöttük, de a főétkezések egészségesek, vitamin és fehérjedúsak legyenek. A feszes bőrhöz kell, hogy legyen elég vitamin a szervezetedben.
Igyál sokat, nagyon fontos.
Nálam ennyi a varázslat, több nem kell. 30 vagyok, mégis 18-nak néznek a feszes combjaim miatt.
Aki nem sportol, nem diétázik és mégis feszes, az vagy ~25 alatti, vagy nem ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!