Fiúk! Szerintetek az a lány ronda akinek van egy nagyon minimális kis zsír a hasán? (kb 1-2 cm ha lehet így mérni xd) Szerintetek?
nekem nem tetszenek a nagyon vékony lányok, sokkal vonzóbb számomra ha van rajta mit fogni...inkább legyen husis...
de nem mind1, hogy valakin van zsír réteg, vagy igénytelen!
22F
Nem tudom, még nem mértem zsírréteget cm-ben.
Egyébként a vékony (nem anorexiás) és fitt lányokat szeretem, a duciság nálam nem jön be, de egy kis pocak nem a világvége.
2 centi réteg? Az azért nem minimális, mondjuk nem is sok.
Azon most komolyan ne sírj, 2 hónap alatt leadod ha odafigyelsz rá és futsz pár kilométert minden másnap. Mire az időjárás odajut hogy ilyen ruhákat lehessen hordani büszkén mutogathatod magad.
Gondolom rám célzol. Nem vagyok bunkó, de nem fogom azt mondani hogy szeretem a zsírt csak azért hogy jobban érezzék magukat egyesek. Gondolom te se feküdnél le kopaszodó, 160cm magas, sörhasas férfival, neked is vannak igényeid, és nekem is vannak. Nekem nem fér bele a háj. Ennyi.
Mellesleg sportolok és odafigyelek az étrendemre, nem csak elvárásokat állítok mások elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!