11/32 A kérdező kommentje:
Google mapon csak ott találtam
2017. okt. 11. 20:31
12/32 anonim válasza:
Oké, már értjük, hogy miért csak "biztonsági őr" 😂
13/32 anonim válasza:
nagy iq betyár lehetsz te is :D
14/32 anonim válasza:
"2.-ra
Nem vagy luzer, csak nem bizol önmagadba :) higy magadba te hitvany sz@r! :D"
Látom nem sikerült felfognod. A te elmezavarodott fogykos gondolkodásmódod figuráztam ki.
Már én szánalmasnak érzem magam hogy ilyen mélyre lesüllyedek, hogy ezt el kell magyaráznom.
15/32 A kérdező kommentje:
Ne gonoszkodjatok már. Nem tudjátok milyen nehéz egy biztonsági őrnek? több helyre figyelni. Csodálkoztok hogy némelyik milyen köcsög veletek, ti gonoszabbak vagytok mint némelyik biztonsági őr. De ezek szerint ti nem tisztelitek a törvényt és loptok ezerrel, Tuti mindenap lopott cucokkal megpakolt lovas kocsival mentek haza. :D
2017. okt. 11. 20:49
17/32 A kérdező kommentje:
Gyere nyugodtan :D Sütök pogit, mit szolsz?
Gondoltam amugy hogy olyan vagy hogy elmegyek otthonrol és kipakolod a házat. Meg a másik szemét is kilopod , de én csak a Tesco, meg az egyéb helyek biztonságáért vagyok felelős. Gyere nyugodtan :)
2017. okt. 11. 20:54
18/32 anonim válasza:
most már feküdj le,mert reggel meló ügyes legyél
19/32 A kérdező kommentje:
Olyxan sötét vagy hogy a szádba világít a negró :D
Nekem legalább van munka helyem.
2017. okt. 11. 20:57
20/32 anonim válasza:
Én nem de nem értem hogyan birják azt a sokk embert mert sok az idiota is pl:aki nem emberként viselkedik és mindenap látnék egyet bele gondolni is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!