SPAR biztonsági őr lopással vádolt és megalázott. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan kerdesem, hogy ma reggel (7:05) bementem az egyik SPARba ahova az egézs heten jartam. Fizeteskor oda jott hozzam a biztonsagi or es csodalkoztam rajta, h mit akar, majd a fizetest kovetoen oda jott, h mutassam meg a taskam es a zsebeimet, termeszetesen nem talalt semmi lopott dolgot nalam, de akar az is kozre jatszgat, h en magyar vagyok o pedig kissebbsegi, es mar nagyon reg ota vegig figyelte a vasarlasonat. Hol tudom jelenti ezt, mert kozben megalazo kerdeseket tett fel, csak en nem akartam szolni, h inkabb a te fajtad szokott lopni, nem mi. A valaszokat elore koszonom!2017. szept. 8. 21:57
1/14 A kérdező kommentje:
Ja es egyebkent soha az eletemben nem loptam semmit es nem is vagyok raszorulva, de ezt nem fogom hagyni, h egy nem is magyar kissebbsegi erzese miatt igy banjon akarkivel.
2017. szept. 8. 22:03
2/14 anonim válasza:
Mik voltak azok a megalázó kérdések?
3/14 anonim válasza:
A biztonsági őr egymaga nem jogosult intézkedni. Főleg nem a pénztárnál, az eladó térben.
Visszamész és beírsz a panaszkönyvbe.
4/14 anonim válasza:
Mk voltak a megalázó kérdések ? Miért nem rögtön hívtad rá a bolti vezetőséget ?
5/14 anonim válasza:
Ilyenkor tagadd meg a kérését, hívjon rendőrt. Szívatott!
Nehogy már egy kis biztonságinak pakolgasd a zsebeid tartalmát. Garantáltan, nem hívott volna rendőrt, mert csak hatalmi játszmázott veled.
6/14 anonim válasza:
8 altalanost vegzett senkihazi paraszt aki elvegzett egy 3 honapos bizti ör tanfolyamot es most azt hiszi ő az atyauristen, nem tudom utolag igy mit lehet tenni de ez tenyleg felhaborito.
7/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Meg a heten irok a Sparnak es ha nem lesz lepes akkor megfogadom a tanacsokat.
2017. szept. 8. 22:48
8/14 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor nem szabad megtagadni az átvizsgálást, mutasd csak meg neki, hogy nem csináltál semmi rosszat. Na de nem az egész áruház előtt kell kipakoltatnia! Talán a zsebedbe nyúltál egy papírzsepiért? Semmi elképzelésed, hogy miért kötött beléd? Szerintem írj be a pnaszkönyvbe! Ha másért nem is, de azért, hogy mindenki előtt pakoltatott ki,azért szerintem megdorgálják!
9/14 anonim válasza:
minimum erettsegihez kene kotni a biztonsagi őr tanfolyamokat, hogy az ilyen parasztok ne vegezhessek el.
10/14 anonim válasza:
Írj a TASZ-nak, illetve az Egyenlő bánásmód hatóságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!