Miért nem hagynak csak egy kicsit is bealudni a westendben a biztonsági őrök?
Figyelt kérdés
Sokszor van manapság Pesten dolgom. És mivel 130 km-el odébb lakom Pesttől ezért elég korán kell kelni, és van hogy nagyon fáradt és kialvatlan vagyok. Ha van valamennyi szabadidőm akkor beugrok a westendbe, felmegyek a legfelső szintre (nem a mozihoz), leülök egy székbe és próbálok egy kicsit pihenni. Mivel általában ilyenkor rámjön a fáradtság, könnyen be alszom. De nem egyszer fordult már élő hogy a szemét kis k*csög biztonsági őr, amelyik éppen arra jár felkelt és beszól nekem hogy ne aludjak. Mivan ezekkel, miért nem hagynak egy kicsit is pihenni?? már nagyon idegesítő. Hogy nem képesek megérteni hogy ha egy gyerek fáradt, és pihenni akarna? Miért kell a gyerekbe is belekötni?? (16/f)2016. máj. 9. 19:13
1/4 anonim válasza:
Mert alvás közben simán kirámolhatnak.
2/4 anonim válasza:
Így igaz, ahogy az 1. írta. Valószínűleg a te vagyonbiztonságod érdekében. Ha alszol, olyan gyorsan kipakolhatnak, hogy mire felkelsz, a tettes már messze jár.
3/4 anonim válasza:
Utcán aludj padon, ott hagyni fognak.
Nekik az a dolguk, hogy ne csövezzenek a plázában.
4/4 anonim válasza:
Ázsiában ez teljesen megszokott. Senki sem b̶a̶s̶z̶o̶g̶a̶t̶ érte. Itthon szerintem még élvezi is a biztonsági őr, hogy felébreszthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!