Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utcán illetlenség rágógumi...

Utcán illetlenség rágógumi buborékot fújni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a világ egyik legidiótább kérdése, csak hazafele eszembe jutott.:'D
2017. okt. 4. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Illetlenség hangosabban levegőt venni is, legalábbis én nem merem megtenni, félek mit gondolnának rólam az emberek. Végén valami olyat gondolnának hogy milyen ciki vagyok, hogy nem tudok rendesen lélegezni..

Kiráz a hideg az ilyen gondolatoktól.

Tudnátok mit érzek amikor elesek véletlen, 10 év alatt nem éreztem magam ennyire gáznak, cikinek, kínosnak mint akkor.

Remélem most az olvasók jót fognak gondolni rólam, és felpontoznak, mert ettől függ az önbecsülésem...

Mond csak, te nem szarod le magasról hogy ki mit csinál az utcán, ki rágózik? Az nem illetlenség az embereknél már hogy léteznek?

(Ezzel a válasszal nem a kérdezőt csesztetem, hanem az olyan olvasókat akiknek ilyen gondolataik vannak.)

2017. okt. 4. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Az.
2017. okt. 4. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Illetlenség. Az egy dolog, hogy otthon csinálod, de nyilvános helyen ne csináld, ha nem akarsz rossz benyomást kelteni.
2017. okt. 4. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Illetlenség,de az emberek 95%-a le se sz€rja igazából,szóval csinálj amit akarsz
2017. okt. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!