Ez vajon illetlenség volt tőlük vagy helyesen tették? (lent)
Ez még csütörtökön történt a rendelő előtt. Azóta se tudom kiverni a fejemből ill. eldönteni, hogy helyes volt-e vagy helytelen.
Szóval, volt egy kislány (6 éves lehetett), aki anyukája okostelóján játszott. Ő velem szemben ült. Mellettem egy huszonéves pár ült. Nem beszélgettek hangosan, de lehetett hallani, miről beszéltek. A férfi mondta a párjának, hogy milyen szomorú, hogy a mai gyerekek telefonon vagy tableten játszanak. Mire a nő: Milyen jó volt régen, amikor a szülők könyvekből olvastak fel a gyereküknek. Utána meg valami régi játékról is beszélt.
Rápillantottam a gyerekre meg az anyukájára, hogy vajon meghallották-e. Szerintem igen, mert az anyuka eléggé zavarba jöhetett és elkérte szépen a kislánytól a telefont és eltette a táskájába.
Elég nehezen tudom megítélni ezt a helyzetet. Azt se tudom, hogy szándékos volt-e vagy csak véletlenül jutott el az anyuka fülébe ez a szöveg.
Szerintem teljes mértékben igazuk van (de persze lehetetlen igazságot tenni, sokan másképp látják)
De attól még persze illetlenség volt tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!